PPF Real Estate selectează Strabag România ca antreprenor general pentru construcţia clădirii de birouri ARC din Bucureşti

F.D.
Companii #Construcţii / 2 septembrie

PPF Real Estate selectează Strabag România ca antreprenor general pentru construcţia clădirii de birouri ARC din Bucureşti

PPF Real Estate anunţă că a ales filiala din România a Strabag ca antreprenor general pentru proiectul ARC, o clădire de birouri premium care va oferi spaţii de 30.000 de metri pătraţi într-unul dintre cartierele comerciale aflate în expansiune ale Bucureştiului, lângă staţia de metrou Basarab, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Proiectul ARC este primul proiect de dezvoltare al PPF Real Estate în Bucureşti, adăugându-se spaţiilor de birouri existente ale companiei, disponibile în clădirile de birouri Metropolis Center şi Crystal Tower. Constructia clădirii ARC este programată să fie finalizată în 2026.

"Suntem siguri că proiectul ARC va fi un deschizător de drumuri printre spaţiile de birouri de top din Bucureşti şi România. Suntem încântaţi să alegem Strabag datorită excelentei şi îndelungatei sale experienţe în construirea de clădiri la cele mai înalte standarde, permiţând investitorilor şi proprietarilor să-şi mulţumească chiriaşii", a declarat Juraj Sastinsky, directorul de investiţii al PPF Real Estate.

"La STRABAG, ne angajăm să livrăm proiecte de construcţii care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, sustenabilitate şi inovaţie. Proiectul ARC este un exemplu excelent al acestui angajament şi suntem onoraţi să lucrăm cu PPF Real Estate pentru a aduce această viziune la viaţă. Pentru a asigura cea mai mare eficienţă şi precizie, vom utiliza procese avansate de Building Information Modeling (BIM) pe tot parcursul proiectului. Această abordare ne permite să integrăm decizii bazate pe date în fiecare etapă, asigurându-ne că ARC nu numai că îndeplineşte, ci şi depăşeşte aşteptările tuturor părţilor interesate", a declarat Johann Poelzl, Civil Engineering Technical Director la STRABAG România.

ARC nu va oferi doar spaţii de birouri excepţionale, ci şi o serie de facilităţi moderne, inclusiv parcare subterană pentru peste 300 de vehicule, staţii de încărcare pentru maşini electrice, facilităţi pentru biciclişti şi spaţiu amplu de depozitare. În plus, clădirea va avea propria grădină de recreere, oferind o oază de verdeaţă în inima oraşului pentru chiriaşi şi vizitatori deopotrivă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb