ELIAN Solutions a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 55% în primele 6 luni ale anului 2023, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2022

A.F.
Companii / 21 septembrie 2023

ELIAN Solutions a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 55% în primele 6 luni ale anului 2023, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2022

Compania ELIAN Solutions, situată în top 3 parteneri recomandaţi de Microsoft, a înregistrat în primele 6 luni ale anului 2023 o creştere cu 55% a cifrei de afaceri, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, compania a avut o ascensiune importantă pe fiecare dintre cele 3 direcţii specifice de business, respectiv vânzarea de licenţe, unde s-a înregistrat o creştere de 81%, serviciile de implementare, care au crescut, de asemenea, cu un procent de 50% ca urmare a livrării de proiecte în mod susţinut, şi 22% pentru serviciile de suport, faţă de primele 6 luni ale anului 2022.

La nivel de resurse umane, echipa a fost completată de 5 noi colegi, repartizati în fiecare departament, iar departamentul de management de proiect s-a aflat într-o continuă dezvoltare pentru a asigura livrarea de proiecte într-un ritm constant. Tot în prima parte a acestui an, ELIAN Solutions a livrat 14 proiecte în ritm susţinut şi cu soluţii stabile, upgrade-uri din versiuni vechi şi implementări.

În H1 2023, structura cifrei de afaceri s-a schimbat, fiind alcătuită în procent de 44% din licenţe, 37% din servicii de implementare şi 19% din servicii de suport, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, când ponderea de licenţe a fost de 38%, egală cu cea de servicii de implementare, iar cele de suport în cuantum de 24%. Această diferenţă între H1 2023 şi H1 2022 pe partea de licenţe vine ca urmare a măririi numărului de subscripţii noi (licenţiere Saas pentru clienţii noi), plus cerinţe de extindere a licenţelor deja existente la unii dintre clienţii din portofoliu. "Această performanţă reflectă efortul susţinut şi dedicarea echipei noastre, coroborat cu angajamentul nostru ferm de a oferi soluţii şi servicii software de calitate superioară. Ne concentrăm acum pe extinderea prezenţei noastre la nivel internaţional, dar rămânem cu aceeaşi dăruire alături de clienţii noştri din România. Continuăm să fim un partener de încredere şi să contribuim la dezvoltarea tehnologică, digitală a ţării noastre, construind soluţii inovatoare pentru companiile româneşti.", menţionează Iulian Motoi, CEO ELIAN Solutions.

Pe lângă proiectele curente, ELIAN Solutions dezvoltă mai multe solutii personalizate pe platforma Microsoft Dynamics 365 Business Central pentru verticalele: producţie, producţie agricolă, imobiliare, retail şi distribuţie. În zona de business agro, ca planuri pentru a doua parte a acestui an, ELIAN Solutions continuă dezvoltarea acestei verticale. Ca prim pas, echipa lucrează la dezvoltarea unei aplicaţii cu capacitate offline de comenzi. Practic, utilizatorii vor putea plasa comenzi fără să fie conectaţi la internet, o funcţionalitate utilă în zonele în care exista fluctuatii sau lipsa de semnal, precum în fabrici şi pe câmp.

Totodată, în portofoliul ELIAN există şi 4 aplicaţii care sunt licenţiate de sine stătător, respectiv aplicaţie de OCR-izare facturi cu o definire extrem de simplă de şabloane noi de facturi - scanare de documente şi trimiterea lor în Business Central, aplicaţie de inventariere mijloace fixe prin scanare, aplicaţie ClokIn/ClokOut, utilizată de firmele de producţie pentru înregistrarea timpilor petrecuţi de oamenii din hala de producţie, pe comenzi şi fluxuri tehnologice şi aplicaţia de Retail, care susţine vânzarea cu amănuntul, precum în zona de fast-food.

Pe lângă cele 2 companii din domeniul agro la care a pornit deja live cu soluţiile aplicate în acest semestru, compania ELIAN a demarat implementarea la o altă companie din verticala agro şi a semnat un contract nou cu un grup de firme. Soluţia ELIAN ERP SaaS Agro dezvoltată de echipa ELIAN se adresează cerinţelor specifice fermierilor şi afacerilor din domeniul agricol din România, respectiv producţie agricolă, gestiune contracte de arendă, trading cereale, distribuţie inputuri pentru agricultură.

Din 2019, ELIAN Solutions a început să presteze servicii şi să livreze soluţii pentru clienţi din Bulgaria, Croaţia, Germania, Elveţia şi S.U.A. La nivel de companie, planurile de viitor pe termen scurt şi mediu se concentrează pe intensificarea prezenţei în zona internaţională, cu servicii directe furnizate pieţelor din Europa şi Statele Unite ale Americii.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb