ELKOTech, parteneriat cu KYE Systems CORP., dezvoltatorul produselor Genius

Adina Lateş
Companii / 11 noiembrie 2015

ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuţia unei game largi de echipamente IT şi soluţii integrate, anunţă semnarea unui parteneriat de distribuţie cu KYE Systems CORP, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Cu ocazia semnării noului contract, ELKOTech Romania a devenit distribuitorul oficial al brandurilor Genius şi GX, realizate de KYE Systems CORP.

KYE Systems CORP. a fost fondată în anul 1983 în Taiwan, iar în primii doi ani de activitate a dezvoltat mouse-uri şi scanere. În anul 1985, compania a lansat pe piaţă propria linie de produse, denumită Genius. In prezent, KYE System CORP. este unul dintre liderii pieţei de echipamente HID, Human Interface Devices, dezvoltând şi comercializând produse din categorii diversificate, precum: periferice PC (boxe, mouse-uri, tastaturi, căşti şi camere web), accesorii dedicate dispozitivelor mobile (boxe BT, căşti BT, power banks, tastaturi) şi accesorii de gaming (mouse-uri, tastaturi, căşti, boxe, mousepads).

"KYE Systems CORP. este unul dintre liderii mondiali în materie de periferice, reuşind, de la an la an, să lanseze tehnologii inovative. Produsele companiei au un raport calitate/preţ optim şi se adresează atât utilizatorilor de acasă, cât şi IMM-urilor. Semnarea acestui parteneriat de distribuţie completează portofoliul de dispozitive de computing pe care ELKOTech Romania îl oferă prin intermediul partenerilor săi", a declarat Gabriela Gheorghe, director general ELKOTech Romania.

Din 2010 compania KYE Systems CORP. a devenit membru al Electronic Industry Citizenship Coalition (EICC), cea mai mare coaliţie de companii de electronice ce şi-au luat angajamentul de a oferi angajaţilor cele mai bune condiţii de muncă. EICC este formată, la nivel global, din peste 100 de companii cu venituri anuale cumulate de peste 3.000 de miliarde de dolari.

"Considerăm că ELKOTech Romania este un partener care împărtăşeşte aceleaşi valori şi aceeaşi viziune cu noi, iar acest parteneriat înseamnă tocmai angajamentul nostru comun de a oferi împreună cele mai bune produse şi servicii către clienţii din România", a declarat Sebastian Cucu, reprezentant KYE Systems Corp.

Printre produsele care vor fi disponibile în ofertele partenerilor ELKOTech Romania se numără şi Genius Scorpion K20. Cea mai nouă tastatură Genius permite iluminarea în şapte culori a tastelor şi deţine 10 butoane multimedia. Modelul este dedicat tinerilor pasionaţi de gaming, are un preţ atractiv şi o fiabilitate extinsă - tastele suportă aproximativ 10 milioane de apăsări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb