Enel a finalizat investiţii de peste 3,5 milioane de lei, în comuna Corbeanca

Andrei Stan
Companii #Energie / 11 noiembrie 2016

Enel a finalizat investiţii de peste 3,5 milioane de lei, în comuna Corbeanca

Enel Distribuţie Muntenia a finalizat recent lucrări de modernizare a reţelei de medie şi joasă tensiune în comuna Corbeanca, judeţul Ilfov, în valoare de peste 3.5 milioane de lei, ca parte a planului anual de investiţii menite să crească confortul clienţilor, potrivit unui comunicat al companiei, trimis Redacţiei.

Timp de 5 luni, Enel Distribuţie Muntenia a desfăşurat în judeţul Ilfov lucrări de modernizare a reţelei din comuna Corbeanca, cu scopul de a îmbunătăţi calitatea serviciului de distribuţie de energie electrică. Astfel, aproximativ 8,5 km de reţea de medie tensiune şi peste 13 km de reţea de joasă tensiune au fost modernizaţi sau înlocuiţi, precizează compania.

De asemenea, s-au executat lucrări de înlocuire a branşamentelor pentru aproximativ 2000 de gospodării, s-au realizat puncte noi pentru telecontrol şi au fost montate 3 posturi de transformare noi, pentru a asigura un nivel optim de tensiune, dimensionat conform necesităţilor actuale de consum.

Potrivit Enel, reţeaua a fost pregătită în vederea unei montări ulterioare de contoare inteligente, care vor aduce chiar mai multe beneficii de eficienţă clienţilor.

Compania precizează: "Astfel, aproximativ 5000 de gospodării din zona localităţilor Buftea, Tamaşi, Corbeanca, Petreşti, Ostratu şi Mecheaua, beneficiază astăzi de un serviciu de distribuţie a energiei electrice mult îmbunătăţit. Datorită acestor lucrări, reţeaua va fi mai stabilă şi nivelul de tensiune va fi conform cu nevoile de consum ale clienţilor. În plus, datorită sistemului de gestiune de la distanţă a reţelei - Telecontrol, în cazul unui incident ce afectează reţeaua de medie tensiune, durata de realimentare va fi mult scurtată, nemaifiind necesară deplasarea la faţa locului a unei echipe. Astfel, atât numărul cât şi durata deranjamentelor în această zonă vor scădea semnificativ. Pe viitor, pe măsură ce contorizarea inteligentă va fi şi ea implementată la scară largă, clienţii vor putea beneficia, cu adevărat, de o reţea digitală, care permite atât citirea automată a contorului, cât şi accesul clienţilor la o serie întreagă de informaţii ce îi pot ajuta la eficientizarea consumului de energie".

În această perioadă, Enel Distribuţie Muntenia mai desfăşoară lucrări de modernizare a branşamentelor în comuna Mogoşoaia.

Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect de investiţii derulat de Enel în ţara noastră care îşi propune îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor, modernizarea reţelei şi implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

Enel este o companie energetică multinaţională, concentrându-se în special în Europa şi America latină. Grupul Enel activează în peste 30 de ţări de pe patru continente, are o capacitate instalată netă de circa 90 GW, generează electricitate şi gaz printr-o reţea ce acoperă circa 1,9 milioane km.

Compania este prezentă pe piaţa din ţara noastră din 2005 şi desfăşoară operaţiuni în sectorul distribuţiei si furnizării de electricitate, dar şi al producţiei de energie electrică din surse regenerabile. Enel are peste 3.100 de angajaţi în România si oferă servicii unui număr de 2,7 milioane de clienţi, acoperind aproape o treime din piaţa locală de distribuţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb