"Enel" construieşte un parc fotovoltaic de 388 MW în Brazilia

Ziarul BURSA #Internaţional #Energie / 20 decembrie 2017

"Enel" construieşte un parc fotovoltaic de 388 MW în Brazilia

Grupul energetic italian "Enel" SpA, prin subsidiara sa braziliană de energie regenerabilă, "Enel Green Power Brasil Participacoes" (EGPB), a obţinut dreptul de a semna contracte de furnizare a energiei electrice pe o perioadă de 20 de ani, în baza unui nou proiect fotovoltaic de 388 MW în Brazilia, în care va investi 355 milioane de dolari, conform News.ro.

Compania a câştigat o licitaţie publică organizată de guvernul federal brazilian prin intermediul Autorităţii de Reglementare a Energiei, ANEEL. Contractele de furnizare menţionate reprezintă 49% din capacitatea de 791 MW oferită în cadrul licitaţiei.

"Cei 388 MW care ne-au fost acordaţi în cadrul licitaţiei reprezintă începutul unui nou val de investiţii ale Grupului nostru în Brazilia", a declarat Antonio Cammisecra, directorul "Enel Green Power".

Centrala solară Sao Goncalo va fi susţinută prin contracte de furnizare a energiei electrice semnate pe o perioadă de 20 de ani, care prevăd vânzarea unor cantităţi specifice de energie generată în cadrul noii centrale, către un grup de societăţi de distribuţie care operează pe piaţa reglementată braziliană.

Sao Goncalo va fi construită în municipiul Sao Goncalo do Gurgueia din statul Piaui. Potrivit aşteptărilor, centrala va deveni funcţională la începutul anului 2021 şi va genera peste 850 GWh de energie regenerabilă anual.

În Brazilia, Grupul "Enel", prin subsidiarele sale EGPB şi "Enel Brasil", deţine o capacitate totală instalată de energie regenerabilă de aproximativ 2.660 MW, din care 670 MW reprezintă energie eoliană, 716 MW energie fotovoltaică şi 1.270 MW hidroenergie, precum şi172 MW energie eoliană şi 103 MW energie solară aflate în prezent în faza de construcţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb