Enel Green Power începe construcţia unui parc eolian în valoare de 450 de milioane de dolari

I.L.
Companii / 20 noiembrie 2019

Enel Green Power începe construcţia unui parc eolian în valoare de 450 de milioane de dolari

Grupul energetic Enel a început în Statele Unite ale Americii construcţia parcului eolian Aurora, cu o capacitate de 299 MW şi o valoare estimată la 450 de milioane de dolari. Parcul va fi complet operaţional până la finalul anului 2020, conform News.ro.

Antonio Cammisecra, CEO Enel Green Power, departamentul Enel de care proiectul aparţine, afirmă: "Construcţia Aurora demonstrează forţa Enel Green Power în America de Nord ca dezvoltator-operator integrat, prin extinderea prezenţei noastre în regiuni cheie şi prin oferirea de soluţii flexibile, care ajută clienţii comerciali să îşi atingă obiectivele de sustenabilitate".

Cu Aurora, Enel Green Power are în faza de construcţie proiecte de generare a energiei eoliene şi solare cu o capacitate totală de peste 1,5 GW. După punerea în funcţiune, complexul din Dakota de Nord, Aurora, urmează să genereze aproximativ 1,3 TWh anual.

Proiectul este situat aproape de parcul eolian Lindahl din districtul Williams, care a început să funcţioneze în 2017. Când va ajunge la capacitatea proiectată, proiectul eolian Aurora va putea genera aproximativ 1,3 TWh anual, evitând în acelaşi timp emisia a unei cantităţi de aproximativ 850.000 de tone de CO2 în fiecare an.

Alte proiecte ale companiei de energie regenerabilă sunt White Cloud de 236,5 MW din Missouri, proiectul eolian Whitney Hill de 66 MW din Illinois, precum şi parcul eolian High Lonesome de 450 MW şi proiectul solar Roadrunner de 497 MWdc (curent continuu), conform sursei menţionate.

Enel Green Power North America este cel mai mare proprietar şi operator de instalaţii de energie regenerabilă din America de Nord, cu proiecte operaţionale sau în curs de dezvoltare în 25 de state americane şi două provincii canadiene. Compania operează în jur de 100 de centrale cu o capacitate gestionată de aproximativ 5 GW, alimentate din surse de energie eoliană, geotermală, solară şi hidroenergie

Enel Green Power este divizia de energie regenerabilă a Grupului Enel dedicată dezvoltării şi operării surselor regenerabile de energie din întreaga lume, fiind prezentă în Europa, America, Asia, Africa şi Oceania. Enel Green Power este lider mondial în sectorul energiei verzi, cu o capacitate gestionată de 43 GW printr-un mix de surse care include energia eoliană, solară, geotermală şi hidroenergie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb