Enel lansează un program de suport pentru start-up-urile din Israel

Andrei Stan
Companii / 10 februarie 2016

Enel a anunţat lansarea programului său de sprijin tehnologic pentru start-up-urile din Israel, potrivit unui comunicat de presă.

Ca parte a programului, Enel va lansa o companie de sprijin pentru start-up-uri, care acţionează drept un "incubator de afaceri" ce va fi activ la Tel Aviv începând cu luna mai.

În fiecare an se vor selecta până la opt start-up-uri din rândul companiilor locale cheie, care vor beneficia de un program de sprijin personalizat în colaborare cu Enel.

"Unul dintre scopurile programului - dincolo de dezvoltarea de start-up-uri individuale - este de a stabili o prezenţă pentru Enel în ecosistemul de inovare bine-dezvoltat din Israel, folosind reţeaua ţării de fonduri de capital de risc, universităţi şi Biroul Savantului Şef din cadrul Ministerului israelian al Economiei", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, compania va selecta start-up-uri prin intermediul unor sesiuni de înscriere, în baza "listei ample" de priorităţi tehnologice a Enel. Odată selectate, start-up-urile vor avea acces la o varietate de ingineri şi experţi în tehnologie ai Enel, care îi vor ajuta în dezvoltarea afacerilor şi tehnologiilor lor, prin intermediul testărilor la centrele Enel, beneficiind de expertiza comercială şi tehnologică a companiei. Programul de sprijin va dura cel puţin şase luni pentru fiecare proiect.

Programul reproduce modelul creat deja de Enel în Europa şi America Latină: Enel gestionează programul de accelerare "Energy Start" în America Latină, în timp ce în Europa coordonează programul "INCENSe", care este susţinut de către Comisia Europeană şi care sprijină start-up-urile din Europa şi Israel.

Programul israelian anunţat astăzi vine după anunţul din ianuarie, conform căruia 28 de start-uri europene şi israeliene vor primi fonduri de până la 150.000 de euro, în cadrul celei de-a doua sesiuni de înscriere din cadrul INCENSe, care, în total, a selectat 42 de companii ce vor primi fonduri, în două sesiuni de înscriere.

"Enel susţine start-up-urile în dezvoltarea, îmbunătăţirea şi testarea soluţiile lor, oferindu-le acces la ecosistemul său, unde acestea pot profita din plin de expertiza, facilităţile şi baza de 61 de milioane de clienţi în peste 30 de ţări din întreaga lume ale Grupului. În prezent, Enel asistă aproximativ 50 de start-up-uri", precizează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb