Ensana a fost desemnată câştigătoare a premiului Gold Globee la cea de-a 14-a ediţie anuală a Premiilor Globee pentru afaceri

R.S.
Comunicate de presă / 25 octombrie

Ensana a fost desemnată câştigătoare a premiului Gold Globee la cea de-a 14-a ediţie anuală a Premiilor Globee pentru afaceri

Ensana a fost onorată cu prestigioasa distincţie Compania Anului | Premiul pentru ospitalitate, călătorii, recreere şi agrement la cea de-a 14-a ediţie anuală a Premiilor Globee® pentru afaceri (internaţionale) 2024. Această recunoaştere globală evidenţiază angajamentul companiei faţă de excelenţă, inovaţie şi realizări remarcabile în lumea afacerilor.

Pentru mai multe informaţii despre Premiile Globee şi lista completă a câştigătorilor, vă rugăm să vizitaţi: https://globeeawards.com/business-awards/winners/.

Premiile Globee pentru afaceri sărbătoresc companiile şi profesioniştii remarcabili din întreaga lume, recunoscându-le realizările în diverse industrii. Acest premiu este o dovadă a dedicării Ensana pentru dezvoltare, inovaţie şi succes în arena afacerilor internaţionale.

Comentând această realizare, CEO-ul Ensana, Frank Halmos, a declarat: "Acest premiu prestigios recunoaşte conceptul nostru inovator şi de lider de sănătate integrativă, dar şi angajamentul nostru de a ajuta oaspeţii să-şi îmbunătăţească sănătatea şi bunăstarea generală prin puterea vindecătoare a naturii. Mulţumim sincer oaspeţilor noştri, partenerilor şi echipelor noastre dedicate din toate destinaţiile noastre europene."

San Madan, preşedintele Premiilor Globee, şi-a extins felicitările, declarând: "Suntem mândri să onorăm realizările incredibile ale câştigătorilor din acest an. Ensana a demonstrat leadership şi inovaţie care ies cu adevărat în evidenţă pe scena globală. Felicitări tuturor câştigătorilor pentru dedicarea lor de a depăşi limitele şi de a stabili noi standarde de excelenţă."

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb