ENTERSOFT ROMÂNIA: 40% dintre clienţi cer soluţii de business pentru smartphone şi tabletă

Elena Deacu
Companii #IT / 21 aprilie 2015

Conform unui sondaj realizat la nivel regional de Entersoft SA asupra folosirii aplicaţiilor mobile în mediul de afaceri, mai mult de 80% dintre cei intervievaţi au considerat că astfel de platforme îi ajută să fie mai eficienţi în activitatea zilnică, crescându-le productivitatea chiar şi de 5 ori.

Potrivit companiei, tendinţa se manifestă şi în România mai ales la nivelul managerilor care doresc să fie la curent permanent cu evoluţia afacerilor pe care le gestionează.

"În România, aproape 40% dintre clienţii noştri au în vedere un upgrade la platforma Entersoft care să permită folosirea aplicaţiilor de gestiune a business-ului pe dispozitivele mobile. Astfel, un manager poate avea la distanţă de un touch informaţii despre comenzile dintr-o zi, despre cashflow-u companiei sau despre câţi clienţi au vizitat cei din echipa de vânzări. De cealaltă parte, echipa operaţională are la dispoziţie o unealtă prin care îşi pot creşte de 3-4 ori sau chiar mai mult viteza de executare a acţiunilor recurente", explică Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Majoritatea celor care au răspuns la sondajul Entersoft SA au punctat faptul că ar alege un software complex pentru telefon sau tabletă pentru a reduce costurile şi a majora productivitatea, dar ar fi foarte atenţi la siguranţa informaţiilor transmise. Chestionarul a fost realizat în perioada februarie - martie 2015, pe un eşantion de peste 100 de companii din 5 regiuni.

Companiile care folosesc soluţii mobile îşi pot gestiona activitatea de aproximativ cinci ori mai repede decât cele care nu folosesc astfel de aplicaţii. Mai mult, adoptarea unor astfel de soluţii mobile oferă posibilitatea companiilor de a adapta investiţia totală la nevoile curente ale companiei şi să plăteşti exact serviciul pe care îl foloseşti.

"Tot mai multe companii din România, în special companiile mici şi medii, întâmpină bariere precum lipsa flexibilităţii în luarea deciziior, lipsa informaţilor în timp real sau siguranţa datelor. Mai mult, pentru managerii cu un program încărcat, ideea de mobilitate devine o necesitate, iar beneficiile folosirii unei soluţii mobile integrate precum Entersoft Mobile sunt evidente: investiţii iniţiale reduse, productivitate şi flexibilitate crescută, satisfacerea nevoilor clienţilor în timp real, îmbunătăţirea proceselor de achiziţie, gestiune, producţie sau financiare", menţionează Andrei Butuc, Sales Manager Entersoft România.

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 şi este subsidiară a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovaţie tehnologică prin intermediul unor soluţii de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence) şi Mobile SFA (Sales Force Automation).

Printre clienţii Entersoft România se numără JTI România, Editura Litera International, elefant.ro, APT Resources, Grupul Editorial Corint, Gittanos Company, Best Distribution şi CaliVita.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb