"Epicor Software" oferă soluţii pentru perioada ieşirii din criza economică

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 septembrie 2009

"Epicor Software", lider mondial în furnizarea soluţiilor software de afaceri, anunţă că a testat şi a analizat eficienţa soluţiilor sale, pentru perioada imediat următoare, a ieşirii clienţilor săi din criza economică, soluţii pe care le face acum publice, în urma diverselor confirmări venite din piaţă, atât din partea analiştilor cât şi a clienţilor, anunţă compania printr-un comunicat remis redacţiei.

Astfel, s-a dovedit că, pentru clienţii care îşi gestionează activitatea cu soluţii de tip ERP (de planificare a resurselor companiei), CRM (de gestionare a relaţiilor cu clienţii), SCM (de gestionare a lanţului de distribuţie), soluţiile ce înglobează cele mai moderne tehnologii de la Epicor - alături de suportul tehnic oferit - sunt cele ce asigură acum în modul cel mai eficient continuitatea activităţii şi minimizarea efectelor crizei economice asupra resurselor alocate şi, desigur, asupra afacerii.

Conform unor surse independente (Inside Business Finance, CIO.com, Aberdeen Group, Company Web sites, 2008 ERP REPORT, PART II s.a.), astăzi, pentru functionalităţi similare cu cele ale altor aplicaţii de acelaşi tip, durata implementării soluţiilor Epicor este de trei ori mai redusă, iar timpul de recuperare a investiţiei (atingerea pragului de rentabilitate) este cel puţin de două ori mai mic, datorită unui cost total (TCO - costul de achiziţie plus cel de exploatare) mai redus.

ERP-ul de la Epicor aduce laolaltă, în timp real, fişiere, sisteme şi oameni cu ajutorul unei interfeţe web, oferă servicii web 2.0 de generaţie viitoare, spre satisfacţia clienţilor şi a partenerilor săi, şi oferă o soluţie cu adevărat mobilă şi globală, care, prin echipamentele mobile, înlătură limitările de limbaj, de ordin geografic sau de acces.

Epicor Software este lider mondial în furnizarea soluţiilor software de afaceri către industriile de fabricaţie, distribuţie, vânzare cu amanuntul, turism şi prestări servicii. Cu peste 20.000 de clienţi în peste 150 de ţări, Epicor oferă soluţii integrate pentru gestiunea resurselor întreprinderii (ERP), pentru administrarea relaţiilor cu clienţii (CRM), administrarea lanţului de furnizori (SCM) şi soluţii pentru firme de vânzare cu amănuntul a produselor software, soluţii ce oferă companiilor capabilitatea de a ţinti o creştere a eficienţei şi de a-şi mări profiturile. Fondată în 1984, Epicor aniversează 25 de ani de inovaţie în oferta de tehnologie pentru soluţiile de afaceri ce oferă flexibilitatea de care au nevoie firmele pentru obţinerea unui avantaj competitiv. Soluţiilor Epicor li se adaugă o gamă completă de servicii post-vânzare oferite clienţilor, ce au ca rezultat amortizarea rapidă a investiţiei şi un cost total redus al proprietăţii, pentru orice afaceri, fie acestea la nivel local, regional sau mondial. Sediul central internaţional al Epicor se află în Irvine, California, având birouri şi filiale în toată lumea.

În România, Epicor activează din 1996 şi are peste 170 de clienţi, cu precădere din sectorul IMM-urilor. În prezent, echipa Epicor Software România este compusă din 20 de specialişti, care fac parte integrantă din cei 2.600 de angajaţi la nivel global.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb