Epson se angajează ca până în 2050 să aducă nivelul emisiilor de carbon sub zero

G.B
Companii / 6 iulie 2021

Yoshiro Nagafusa, preşedinte Epson Europe

Yoshiro Nagafusa, preşedinte Epson Europe

Epson îşi prezintă viziunea pentru sustenabilitate şi anunţă un angajament de reducere a emisiilor de carbon, la nivelul întregii companii, în conformitate cu scenariul de scădere a temperaturii globale cu 1.5℃ până în 2030. Compania se va alătura RE100, un colectiv internaţional de companii dedicate energiei 100% regenerabile, şi îşi propune ca până în 2023 să implementeze folosirea acestui tip de energie în toate centrele sale. Mai mult, Epson are ca ţintă ca, până în 2050, să aducă nivelul emisiilor de carbon sub zero şi să nu mai consume resurse subterane epuizabile. Compania va face public, în mod regulat, progresul global privind acest obiectiv, conform unui comunicat remis redacţiei

"La Epson, facem toate eforturile să ne desfăşurăm activitatea într-un mod sustenabil. Ne dorim să dezvoltăm tehnologii în moduri care pot sprijinii şi susţine societatea în provocările actuale aduse de schimbările climatice drastice", a declarat Yoshiro Nagafusa, Preşedinte al Epson Europe începând cu 1 aprilie 2021. Sunt deosebit de mândru să preiau rolul de conducere a Epson Europe, în această perioadă de tranziţie extrem de importantă. Operaţiunile noastre europene vor fi orientate către reducerea impactului produselor, serviciilor şi lanţurilor de aprovizionare Epson asupra mediului înconjurător" , a declarat noul preşedinte Epson Europe, Yoshiro Nagafusa

Viziunea Epson reînnoită pentru 2025 şi Viziunea Epson privind mediul înconjurător pentru 2050

Epson a anunţat recent "Noua viziune Epson pentru 2025 privind mediul înconjurător", pentru atingerea obiectivelor de sustenabilitate. Angajamentele şi rezultatele activităţilor companiei au plasat Epson în primele zece companii sustenabile la nivel global, într-un top realizat de IDC. Viziunea Epson pentru 2050 privind mediul înconjurător vine în completarea acestor obiective, pe măsură ce compania tinde spre reducerea emisiilor de carbon sub zero până în 2050, precum şi către eliminarea consumului de resurse subterane epuizabile. Planul de implementare include o serie de programe de decarbonizare, de închidere a buclelor de consum al resurselor, de reducere a impactului clienţilor asupra mediului înconjurător şi de dezvoltare a unor tehnologii inovatoare pentru mediu.

"Noua Viziune pentru 2050 privind mediul înconjurător şi afilierea la iniţiativa RE100 sunt angajamente importante pentru Epson. Această viziune reînnoită este o dovadă a evoluţiei de până acum a companiei noastre şi a progresului pe care ne dorim să îl înregistrăm în continuare, stabilind obiective ambiţioase şi măsurabile", declară Simona Decuseară, National Sales Manager Epson România şi Bulgaria.

RE100

În 15 aprilie, Epson a anunţat aderarea la grupul RE100, un colectiv global de companii dedicate energiei 100% regenerabile. Epson progresează rapid către acest obiectiv, anunţând pe 26 martie 2021 că toate centrele din Prefectura Nagano vor trece la energie 100% regenerabilă de la 1 aprilie 2021. Aceste ştiri vin în completarea anunţului Epson de folosire a energiei electrice din surse 100% regenerabile, în toate birourile sale, până în 2023.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. emisii de carbon sub zero nu exista!!!

    Nici pe vremea dinozaurilor sau a mamutilor emisiile nu erau zero! 

    Plus ca avem stocuri materiale solide ce emit diovid de carbon pe toata durata deprecierii lor. 

    Cand se nasc copii emisiile si poluarea creste cand mor batranii emisiile si poluarea scade. 

    semnat comenturi “cretine” 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb