EquiLiant Capital investeşte în reţeaua de clinici stomatologice Victoria

A.B.
Comunicate de presă / 25 februarie 2021

EquiLiant Capital investeşte în reţeaua de clinici stomatologice Victoria

Equiliant Capital, fond de investitii dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, anunta decizia de a investi in Clinica Victoria, o retea de clinici stomatologice cu prezenta in Pitesti, Ramnicu Valcea si Slatina.

Obiectivul invesititiei este crearea unei retele cu acoperire nationala, folosind platforma dezvoltata de Daniel si Cristian Dragomir, fondatorii Clinicii Victoria. Extinderea va avea loc atat organic cat si prin achizitia altor clinici care vor putea sa se integreze in modelul operational al Clinicilor Victoria.

Clinica Victoria isi propune sa ofere un serviciu stomatologic integrat si de inalta calitate, la un pret accesibil, folosind cele mai noi tehnologii. Clinica Victoria reuneste, sub acelasi acoperis, servicii de stomatologie si imagistica.

In urma majorarii de capital efectuate, Equiliant va detine un pachet minoritar in Clinica Victoria. "Suntem bucurosi ca am reusit sa convingem un investitor de talia Equiliant sa ne vina alaturi pentru a dezvolta la nivel national conceptul clinicilor Victoria asa cum noi l-am gandit, in beneficiul pacientilor nostri actuali si viitori. Noi credem ca tehnologia trebuie sa faca serviciile stomatologice mai accesibile, dar acest obiectiv nu poate fi atins decat pe baza unui model operational foarte eficient si bine controlat. De aceea ne place sa credem ca putem contribui la democratizarea accesului la servicii stomatologice de inalta calitate." a declarat Daniel Dragomir, director general si fondator al Clinicilor Victoria.

"Am fost impresionati de modelul operational dezvoltat in Clinicile Victoria si de efortul permanent in directia calitatii bine controlate, astfel incat sa fie atins obiectivul de a oferi un serviciu medical de calitate la un pret accesibil. Aceasta ne-a convins ca merita sa sustinem efortul de extindere rapida a acestui concept pe piata romaneasca, intr-un domeniu medical extrem de fragmentat.", a declarat Laurentiu Ciocirlan, managing partner Equiliant.

Clinica Victoria a fost asistata, in calitate de consultant juridic, de casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP). Equiliant Capital a fost asistat de SCA Pacuraru, Iliescu, Mazareanu, in calitate de consultant legal si TaxHouse in calitate de consultant fiscal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb