"Ergon" a inaugurat, la Ploieşti, o fabrică de prefabricate din beton

Ana Marina
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 5 septembrie 2008

"Ergon" a inaugurat, la Ploieşti, o fabrică de prefabricate din beton

Compania belgiană "Ergon" şi-a inaugurat, la Ploieşti, o nouă fabrică de producţie a elementelor din beton precomprimat, a cărei construcţie a demarat în 2006. Având o suprafaţă de 9.000 mp pe un teren de 17 hectare, noua fabrică este una dintre cele mai moderne şi noi din Europa, susţin oficialii companiei.

Fabrica de lângă Ploieşti a fost recent finalizată şi are capacitatea de a produce atât elemente din beton armat, cât şi precomprimat: stâlpi, grinzi, pane, fâşii de pardoseală. Fabrica are o capacitate anuală de 20.000 metri cubi şi foloseşte echipamente de ultimă tehnologie, la cele mai înalte standarde.

"Ergon România" oferă o gamă variată de servicii: proiectarea, producţia, transportul şi montajul pentru realizarea unei structuri complete. Se pot produce de asemenea elemente individuale prefabricate conform proiectelor şi specificaţiilor tehnice oferite de către clienţi.

"Ergon" a fost înfiinţată în anul 1963 în Lier având o excelentă locaţie între Antwerp şi Brussels, cu facilităţi deosebite de alimentare cu materie primă prin Nete Canal. De la înfiinţarea sa, societatea a trecut printr-o continuă dezvoltare.

Gama de produse este formată din elemente prefabricate şi pretensionate din beton pentru clădiri, grinzi pentru poduri, plăci dublu-T pentru planşee, fâşii cu goluri şi o multitudine de alte produse, precum pereţi prefabricaţi, scări, segmente pentru tuneluri, platforme, etc.

Investiţiile continue în "know-how" şi o fabrică de producţie modernă au transformat "Ergon" într-o companie model în domeniul producţiei de elemente de beton prefabricat pretensionat, folosind cele mai avansate tehnologii.

Cu o suprafaţă totală de 240.000 mp de teren, incluzând 49.000 mp de spaţiu de producţie, "Ergon" este cea mai mare fabrică din Belgia şi una dintre cele mai mari din Europa, capabilă să proiecteze şi să producă un volum de 120.000 mp de elemente prefabricate.

În 2000, "Ergon" a început construcţia unei noi unităţi de producţie de 8.250 mp în Polonia, pe un teren de 15 ha în Mszczonow, la 40 km sud de Varşovia. Cu prima fază a aces­tei investiţii poloneze, "Ergon" a creat o nişă în Europa de Est.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb