Ericsson lansează soluţia 5G Core Policy Studio

Comunicate de presă / 23 martie 2021

Ericsson lansează soluţia 5G Core Policy Studio

Ericsson (NASDAQ: ERIC) a lansat un nou instrument de programabilitate a reţelelor de telecomunicaţii, numit 5G Core Policy Studio, care le va permite furnizorilor de servicii (CSP) să obţină mai uşor venituri pe baza tehnologiei 5G, ca urmare a unor oferte diferenţiate în funcţie de necesităţile clienţilor. Această nouă soluţie software centralizează şi gestionează toate politicile de reţea de bază şi este complet integrată cu platforma dual-mode 5G Core, dezvoltată de Ericsson, conform unui comunicat remis redacţiie.

Instrumentul 5G Core Policy Studio este un motor central de provizionare care funcţionează la nivelul reţelei de bază. Acesta permite atât accesul, cât şi controlul tuturor politicilor care gestionează diferite servicii 5G şi 4G printr-o interfaţă de utilizare grafică (GUI) uşor de folosit.

În plus, această soluţie software le permite furnizorilor de servicii de comunicaţii să configureze servicii inovatoare într-un mod dinamic, prin segmentarea reţelei, atât pentru consumatori, cât şi pentru clienţii enterprise şi să ajusteze ofertele în funcţie de nevoile specifice ale acestora şi de circumstanţele din reţea (cum ar fi încărcarea, resursele disponibile, prioritizările etc).

Testele Ericsson arată că, prin intermediul 5G Core Policy Studio, cheltuielile operaţionale de configurare a politicilor pot fi reduse cu până la 70%, ca urmare a simplificării activităţilor de design şi configurare, comparativ cu situaţiile similare în care configurarea reţelelor s-ar realiza fără acest instrument.

Monica Zethzon, Head of Solution Area Cloud Packet Core, Ericsson, afirmă: "Software-ul este esenţial în ceea ce priveşte evoluţia tehnologiei 5G. Datorită software-ului nostru, reţelele devin mai inteligente deoarece, la rândul lor, acestea facilitează digitalizarea afacerilor. Reţelele inteligente sunt esenţiale pentru ca furnizorii de servicii de comunicaţii să ofere servicii personalizate consumatorilor şi întreprinderilor. Cu ajutorul 5G Core Policy Studio, aceştia vor putea să asigure servicii de conectivitate personalizate, pentru întreaga lor bază de clienţi. 5G Core Policy Studio, dezvoltat de Ericsson, este un instrument de programabilitate a reţelei ce adaptează performanţa serviciului în funcţie de tipul de abonament, ora din zi, zona de acoperire sau locaţia dispozitivului".

Andy Hicks, Principal Analyst, GlobalData, spune: "Soluţia 5G Core Policy Studio de la Ericsson se bazează pe punctele forte ale companiei în materie de orchestrare a funcţionalităţilor şi control al politicilor de reţea, prin introducerea unui sistem de control unificat al tuturor mecanismelor de aplicare a politicilor, precum şi a unui nou instrument de programabilitate a reţelei. GlobalData a desemnat compania Ericsson ca fiind lider pe segmentul produselor de control al politicilor. Odată integrată cu aceste produse, soluţia 5G Core Policy Studio ajută operatorii să valorifice din punct de vedere financiar serviciile 4G şi 5G şi segmentele de reţea, accelerând inovaţia şi ajustând caracteristicile serviciilor de reţea atât din punct de vedere granular, cât şi dinamic".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb