Este legitim absenteismul?

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 februarie 2009

Elevii dau răspunsuri pertinente la întrebările grele cu care se confruntă societatea românească

Asociaţia Română de Dezbateri, Oratorie şi Retorică (ARDOR) va organiza astăzi conferinţa cu numărul 19 din proiectul "Despre buna folosinţă a democraţiei" la Colegiul National "B.P.Hasdeu" din Buzău.

Andrei Cornea, profesor la Universitatea Bucureşti şi redactor la revista Idei în Dialog, şi Alexandru Matei, de la Revista 22, intră în echipe de dezbatere cu doi elevi ai Colegiului "B.P.Haşdeu" pe subiectul "Absenteismul este legitim?"

Susţinătoare activă a proiectului initiat de ARDOR cu 3 ani in urma, compania SIVECO Romania cultiva valorile reale ale democratiei. Prin proiectele educationale desfasurate in parteneriat cu ONG-uri, institutii publice si private cu care impartaseste valori fundamentale, SIVECO Romania contribuie la democratizarea accesului la informatie si la mecanismele de exprimare pentru toti cetatenii.

"Pentru societatea romaneasca este esential ca elevii de azi sa devina cetateni si alegatori responsabili - care isi exprima in mod liber dar asumat optiunile civice. Astfel, dialogul bazat pe argumente inteligente poate contribui la schimbarea in bine a vietii noastre, a tuturor ", a declarat Anca Crahmaliuc, Marketing & Communication Manager in cadrul SIVECO Romania.

Conferintele civice vor continua efortul de solidarizare intre institutia scolii si societatea civila.

Urmatoarele conferinte vor aborda teme la fel de "fierbinti": Nationalismul este o ideologie depasita? si Votul ar trebui sa fie obligatoriu?

Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO România SA este liderul caselor de software din România, asigurând o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Europa Centrală şi de Est, din Uniunea Europeană, spaţiul Comunităţii Statelor Independente, în Orientul Mijlociu şi Apropiat, în nordul Africii. Între acţionarii SIVECO România se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precădere organizaţiilor mari şi mijlocii, compania oferă soluţii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

În prezent, solutiile SIVECO sunt utilizate de către beneficiari internaţionali din 35 de ţări. 550 dintre aceşti beneficiari sunt localizaţi în România şi includ atât instituţii publice importante cât şi companii private de referinţ

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. tot "fruncea" ai ramas!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb