ESTETO.RO:  Produsele pentru îngrijirea părului, obiectele de mobilier, aparate de îngrijire personală şi consumabile pentru coafură sunt în topul achiziţiilor făcute de femei în Black Friday 2021

Comunicate de presă / 12 noiembrie 2021

Produsele pentru îngrijirea părului, obiectele de mobilier, aparate de îngrijire personală şi consumabile pentru coafură sunt în topul achiziţiilor făcute de femei în Black Friday 2021

Produsele pentru îngrijirea părului, Home & Deco, aparatele de îngrijire personală, consumabile pentru frizerie şi coafură şi mobilierul de grădină sunt categoriile cu cele mai mari încasări, de la începutul campaniei de Black Friday 2021, pe Esteto.ro, unul dintre cele mai importante magazine online pentru femei, cu prezenţă regională, în România, Ungaria şi Bulgaria, conform unui comunicat de presă.

Esteto.ro derulează campania de Black Friday 2021 în intervalul 1-14 noiembrie şi oferă reduceri între 5% şi 50% la aproape 30.000 de produse, la care se adaugă alte câteva zeci de mii de produse listate pe platforma Esteto Marketplace. Reducerile de Black Friday afişate pe Esteto.ro şi în marketplace sunt calculate în funcţie de cel mai mic preţ din ultimele 30 de zile, platforma validând automat discount-ul.

"Dacă analizăm toate vânzările Esteto de la începutul lunii noiembrie şi comparăm preţurile pe care le practicăm în afara campaniei curente, observăm că valoarea medie a reducerii oferite clienţilor în Black Friday 2021 este de 22% - practic, dacă clienţii ar fi făcut aceleaşi achiziţii pe Esteto.ro în luna octombrie 2021, ar fi avut plătit cu 22% mai mult ca acum", spune Octavian Jomir, CEO Esteto.ro.

În medie, de la începutul campaniei de Black Friday din acest an, clientele Esteto.ro au făcut cumpărături în valoare de 195 de lei/ comandă, în creştere de la 170 de lei/ comandă plasată în BF 2020. Cea mai mare achiziţie, în valoare de 33.020 de lei, a fost făcută în Esteto Marketplace chiar în dimineaţa primei zile a evenimentului de shopping (1 noiembrie 2021), în timp ce comanda cu cele mai multe produse în coş, 136 de bucăţi, a fost plasată de o clientă în data de 7 noiembrie.

Până acum, ziua cu cele mai multe comenzi şi cel mai mare număr de produse vândute de Esteto.ro în BF 2021 a fost 2 noiembrie.

"Ne aşteptăm ca vineri, 12 noiembrie, să doborâm toate recordurile în materie de vânzări de Black Friday 2021 - comenzi plasate, număr de produse comandate şi valoarea acestora -, iar pentru asta ne-am asigurat că stocurile sunt suficiente şi că din punct de vedere logistic şi operaţional suntem pregătiţi să susţinem cererea şi să facilităm livrarea tuturor comenzilor cât mai rapid", mai spune Octavian Jomir, CEO Esteto.ro.

În luna noiembrie, comenzile plasate pe Esteto.ro au ajuns la clienţi în maximum 48 de ore (2 zile calendaristice).

În total, în prima parte a campaniei de Black Friday din acest an, Esteto.ro a înregistrat vânzări mai mari cu 75% faţă de perioada similară din 2020, în timp ce creşterea din marketplace a depăşit 220%.

Esteto derulează simultan Black Friday şi în Ungaria şi Bulgaria, unde vânzările se înscriu pe acelaşi trend ascendent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb