Estimările Kingston Technology pentru 2011

F.A.
Companii / 5 ianuarie 2011

John Tu, preşedinte şi cofondator al Kingston Technology, liderul mondial independent în produse de memorie, dezvăluie predicţiile sale pentru anul 2011, în contextul în care organizaţiile şi consumatorii profesionişti adoptă noi tehnologii şi dispozitive, capabile să gestioneze o cantitate impresionantă de informaţii, arată un comunicat remis redacţiei.

Tu este încrezător în dezvoltarea unităţilor SSD şi în implementarea pe scară largă a cloud computing-ului, alături de nevoia de a revoluţiona maniera în care utilizatorii îşi gestionează şi îşi stochează datele.

Independent de planurile de dezvoltare ale responsabililor de IT din companii, pentru următorii ani, aceştia trebuie să se asigure că au evaluat corect impactul pe care tehnologia NAND/ Flash îl poate avea asupra strategiilor de dezvoltare. În anul 2010, tehnologia SSD s-a aflat în plină expansiune, adoptarea acesteia la scară largă traducându-se într-o reducere rapidă a costului per gigabyte.

Deşi în ultima perioadă discuţiile pornite în jurul fenomenului de cloud computing au fost tot mai frecvente, acesta nu a atins încă aşteptările generale. În ciuda dezvoltării aplicaţiilor de tip SAP, limitările legate de centrele de date şi de securitatea datelor împiedică adoptarea acestor aplicaţii la scară largă. În 2011 vom asista la necesitatea tot mai accentuată de virtualizare, în contextul în care clienţii corporate observă tot mai mult beneficiile mediilor virtuale de stocare.

Piaţa de tablete mobile se află în plină expansiune, marcată de lansarea tabletei iPad şi a celorlalte dispozitive similare. Acestea au fost create pentru a oferi o nouă experienţă în modul în care utilizatorii interacţioneaza cu conţinutul, oferindu-le acestora acces nelimitat. Singura limitare a tabletelor disponibile la ora actală este cea legată de capacitatea de stocare redusă pe care o oferă. Acest lucru va reprezenta un punct de plecare pentru noi oportunităţi în 2011, urmând ca dispozitivele Flash să fie adăugate şi utilizate, ca dispozitive externe de stocare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb