ETURIA:  Black Friday creşte cererile la pachetele turistice cu 40% şi scade tarifele cu pana la 60%, în destinaţiile exotice

J.P.
Miscellanea / 17 noiembrie 2020

Black Friday creşte cererile la pachetele turistice cu 40% şi scade tarifele cu pana la 60%, în destinaţiile exotice

După un an în care industria ospitalităţii a suferit pierderi fără precedent din cauza virusului SARS-COV-2, campania lansată de Eturia, în 13 noiembrie a.c, în contextul Black Friday a determinat o creştere cu 40 % a interesului turiştilor români pentru vacanţele exotice, comparativ cu săptămânile care au precedat-o, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Astfel, din analiza solicitărilor, a rezultat că pachetele alese de către turişti, în această perioadă, sunt cele cu plecare de tip last minute, iar perioadele căutate sunt Revelionul şi începutul anului, mai exact perioada optimă din punct de vedere al vremii, pentru destinaţii exotice.

Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia: "Când am lansat promoţiile Black Friday am primit un număr mare de solicitari, iar clientii au ales sa rezerve pachetele aflate în promoţie chiar din prima zi. Destinaţiile vedetă sunt cele deschise turismului internaţional, în care românii pot calatori fără restricţii, cum ar fi: Maldive, Tanzania, Mexic, Republica Domincană. Cu titlu de exemplu, în această perioadă un sejur all inclusive, cu charter în Maldive, pentru o perioadă de 8 zile, în ianuarie 2021, poate fi achiziţionat cu preţul de 1990 euro de persoana, comparativ cu 2250 euro."

"Reducerile din aceasta perioadă se bazează pe tarife promoţionale primite de la partenerii locali şi de la hotelurile cu care avem contracte, tarife care sunt cu până la 60% mai mici. Am selectat hotelurile cu un raport preţ/ calitate optim şi care ne oferă flexibilitate în ceea ce priveşte modificarea perioadei de calatorie în cazul în care intervine ceva neprevăzut. În plus, toate pachetele de vacanţă au incluse asigurarea complexă de călătorie, cu clauză COVID-19", declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Campania de tip Black Friday la Eturia va dura 2 săptamani şi se va desfăşura în perioada 13 - 27 noiembrie. Important de ştiut este faptul că locurile disponibile pentru fiecare oferta sunt limitate.

În această perioadă, reprezentanţii agentiei de turism "tailor made", Eturia urmăresc îndeaproape lista destinaţiilor care permit turiştilor români să călătorească în condiţii de siguranţă şi în funcţie de aceasta promovează destinaţii şi pachete noi de vacanţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4952
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3087
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9751
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.4311

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb