Eturia şi Răzvan Pascu lansează 2 noi zboruri charter spre insulele Seychelles, în martie 2022

G.B
Companii / 27 iulie 2021

Eturia şi Răzvan Pascu lansează 2 noi zboruri charter spre insulele Seychelles, în martie 2022

După ce în preajma Sărbătorilor de Paşte din acest an agenţia de turism Eturia şi Răzvan Pascu au scris istorie în turismul din România prin lansarea primului zbor charter direct Bucureşti-Seychelles, astăzi acelaşi parteneriat anunţă că vor repeta experienţa şi în februarie - martie 2022, de altfel cea mai bună perioadă pentru a vizita Oceanul Indian, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, dată fiind cererea crescută pentru călătoriile spre această destinaţie, şi de această data vor fi 2 zboruri charter, cu mai multe opţiuni de cazare. Zborurile Bucureşti-Seychelles vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320neo de către linia aeriană naţională a Insulelor Seychelles - Air Seychelles, companie deţinută parţial de Etihad Airways.

Experţii în turism de pretutindeni, precum şi turiştii care au avut deja ocazia să viziteze insulele susţin că Arhipelagul Seychelles este una dintre cele mai spectaculoase şi ofertante destinaţii de plajă de pe glob, garantând celor ce aleg să călătorească spre aceste insule din mijlocul Oceanului Indian o combinaţie extrem de reuşită între munte şi mare, diversitate în ceea ce priveşte opţiunile de petrecere a timpului liber, precum şi o selecţie de hoteluri de lux şi servicii premium.

Vacanţă în paradis - 8 sau 10 zile în Seychelles cu Eturia şi Răzvan Pascu

Nisip alb şi fin, apa cristalină, în zeci de nuanţe de albastru, palmieri uriaşi desprinşi parcă din cărţile poştale, vegetaţie luxuriantă, ţestoasele gigant Aldabra, relieful aparte, resorturile de top, liniştea şi sentimentul de relaxare deplină care pluteşte peste tot în Arhipelag sunt printre principalele aspecte care îi atrag pe turişti ca un magnet în Seychelles.

Toate acestea sunt ,,incluse" şi în pachetele de vacanţă cu zbor charter pe care agenţia de turism Eturia, în colaborare cu Răzvan Pascu, le-au pregătit pentru lunile februarie şi martie ale anului 2022, turiştii putând opta spre trei perioade diferite de călătorie şi implicit mai multe pachete de vacanţă, la diverse preţuri, în funcţie de activităţile şi cazările alese.

,,Un sejur luxury de 8 zile, cu zbor charter/direct din Bucureşti cu Air Seychelles, cazare cu demipensiune la un resort premium de 5 stele, ca o grădină botanică pe 100 de hectare (cu plaje private în top cele mai frumoase din lume, centru SPA, teren de golf, tiroliene, suprafeţe imense, restaurante ce oferă experienţe diverse), plus transferuri, taxe de aeroport, asigurare de călătorie cu clauză COVID şi asigurare storno şi însoţitor de grup din partea agenţiei porneşte de la 3.320 euro/adult pentru plecările din 25 Februarie şi 5 Martie" a declarat Sorin Stoica, director general Eturia, agenţia de turism care propune această vacanţă turiştilor săi, amatori de călătorii în destinaţii exotice şi îndepărtate.

Seychelles şi-a redeschis graniţele pentru turişti în 25 Martie, după 1 an de lockdown complet

Pentru a-şi proteja populaţia de efectele virusului, autorităţile din Seychelles au acţionat cu foarte mare prudenţă încă din fazele incipiente ale pandemiei, permiţând intrarea cetăţenilor din foarte puţine ţări (cu testare si carantină) şi actualizând în permanenţă lista ţărilor ,,verzi". Practic, Seychelles a fost o ţară aproape închisă timp de un an de zile, până pe 25 Martie 2021, ulterior fiind în continuare atenţi la respectarea regulilor de distanţare şi igienă şi suficient de echilibraţi, astfel încât să păstreze balanţa ideală între atmosfera de vacanţă şi contextul pandemic. Intrarea în Seychelles este condiţionată de prezentarea unui test negativ de tip PCR efectuat în ultimele 72 ore, iar cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru a călători în această destinaţie de vis.

"Seychelles este destinaţia mea preferată de plajă. Am fost aici în luna de miere, dar şi cu copiii 5 ani mai târziu, iar pe lângă plajele superbe, ai foarte multe activităţi de făcut. Pentru mine a fost un vis împlinit să umplem nu doar unul, ci 2 avioane charter cu turişti români care să descopere aceste locuri ireal de frumoase, cu o energie atât de bună. Oferta noastră Premium conţine şi de data aceasta cazare la 2 dintre cele mai frumoase resorturi din Seychelles, ce aparţin lanţului Constance, hoteluri care sunt o destinaţie în sine, fiecare cu peste 100 de hectare de teren, cu plaje private cotate printre cele mai frumoase din lume. Avem excursii incluse, avem asigurate şi transferuri, care în Seychelles nu sunt doar dificil de procurat, dar şi scumpe. Eturia a prelungit contractul cu Air Seychelles, companie aeriană mare, de încredere, de care am fost mulţumiţi atât noi, cât şi turiştii, şi sunt bucuros să putem oferi această oportunitate de vacanţă Premium pasionaţilor de călătorii din România şi, implicit, din comunitatea mea. Vom avea 2 rotaţii, 2 zboruri dus-întors, la diferenţă de o săptămână, dar şi o altă opţiune de mai multe nopţi, cu plecare la mijlocul lunii februarire, pentru cei care vor să încheie iarna în Arhipelagul verii eterne." a declarat Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic.

Seychelles - una dintre cele mai exclusiviste destinaţii de plajă din lume

Deşi arhipelagul Seychelles este o destinaţie celebră mai ales în rândul cuplurilor proaspăt căsătorite, venite aici în luna de miere, cele 115 insule care formează Arhipelagul pot fi luate în considerare, fără doar şi poate, şi de către familiile cu copii, grupuri de prieteni sau chiar persoane single, care îşi doresc să se relaxeze şi să se simtă în fiecare zi ca în Grădina Edenului, aşa cum i se mai spune. Cu peste 100 de specii de plante endemice, care reinventează paleta de nuanţe de verde, orice vizită în Seychelles devine o adevărată lecţie de biologie, care nu te poate lăsa indiferent. Turiştii ajunşi aici vizitează în mod special insulele Mahe, Praslin şi La Digue.

Mahe este cea mai mare dintre insulele Arhipelagului, locul unde se află, de altfel, şi capitala ţării, Victoria, dar şi aeroportul internaţional. Tot pe Mahe, turiştii pot vizita şi unul dintre cele mai frumoase Parcuri Naţionale din lume situat în jurul vârfului Morne Seychellois, cel mai înalt punct al insulei, dar şi plaje spectaculoase, cu peisaje paradisiace.

La circa o oră cu ferryboat-ul se află Insula Praslin, ce găzduieşte una dintre ,,junglele" din Arhipelag, Vallee de Mai, o rezervaţie naturală şi locul unde pot fi identificate toate cele 6 specii de palmieri endemici din Seychelles, între care şi faimosul Coco de Mer. Tot pe insula Praslin se află şi plaja Anse Lazio, prezentă în toate topurile cu cele mai frumoase plaje din lume. Cât despre insula La Digue, turiştii aleg să călătorească aici în principal pentru plajele sale, în special celebrele Anse Source D'Argent şi Grand Anse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb