Eturia şi Răzvan Pascu lansează un zbor charter spre insulele Seychelles de Paşte

G.U.
Companii / 19 martie 2021

Eturia şi Răzvan Pascu lansează un zbor charter spre insulele Seychelles de Paşte

Agenţia de turism Eturia, în colaborare cu Răzvan Pascu, anunţă astăzi lansarea unui zbor charter spre Seychelles, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Autorităţile din Seychelles au confirmat de curând că au atins un nivel satisfăcător de imunitate prin vaccinarea a mare parte din populaţie şi că ţara se va redeschide turiştilor începând cu data de 25 martie, intrarea în Seychelles fiind doar în baza unui test negativ de tip PCR. Zborul charter Bucureşti-Seychelles va fi operat cu o aeronavă Airbus A320neo de către linia aeriană naţională a Insulelor Seychelles - Air Seychelles, companie deţinută parţial de Etihad Airways.

Potrivit comunicatului, experţii în turism de pretutindeni susţin că Arhipelagul Seychelles este una dintre cele mai spectaculoase şi ofertante destinaţii de plajă de pe glob, garantând turiştilor ce aleg să călătorească spre aceste insule din mijlocul Oceanului Indian o combinaţie extrem de reuşită între munte şi mare, diversitate în ceea ce priveşte opţiunile de petrecere a timpului liber, precum şi o selecţie de hoteluri de lux şi servicii premium.

Vacanţă de primăvară în paradis - 8 zile în Seychelles cu Eturia şi Răzvan Pascu

Nisip alb şi fin, ape în zeci de nuanţe de turcoaz, palmieri desprinşi parcă din cărţile poştale, vegetaţie luxuriantă, o viaţa marină intensă, ţărmurile dantelate, ţestoasele gigant Aldabra, resorturile de top, liniştea şi sentimentul de relaxare deplină care pluteşte peste tot în Arhipelag sunt printre principalele aspecte care îi atrag pe turişti ca un magnet în Seychelles, notează sursa citată.

Toate acestea sunt ,,incluse" şi în pachetul de vacanţă cu zbor charter pe care agenţia de turism Eturia, în colaborare cu Răzvan Pascu, l-au pregătit în perioada sărbătorilor de Paşte din acest an. Cei care doresc totuşi să petreacă Paştele acasă, împreună cu familia extinsă ori cu prietenii, pot opta pentru aceeaşi excursie o săptămână mai târziu.

,,Un sejur luxury de 8 zile, cu zbor charter/direct din Bucureşti cu Air Seychelles, cazare cu demipensiune la un resort premium de 5 stele, ca o grădină botanică pe 100 de hectare (cu plaje private în top cele mai frumoase din lume, teren de golf, tiroliene, suprafeţe imense, multe restaurante ce oferă experienţe diverse), plus transferuri, taxe de aeroport, asigurare de călătorie cu clauză COVID şi asigurare storno şi însoţitor de grup din partea agenţiei porneşte de la 2.790 euro/adult în perioada Paştelui şi de la 2.690 euro/adult cu plecare în prima săptămână din Mai" a declarat Sorin Stoica, director general Eturia, agenţia de turism care propune această vacanţă cu totul aparte turiştilor săi, amatori de călătorii în destinaţii deosebite.

Seychelles îşi redeschide graniţele pentru turişti începând din 25 Martie

Conform comunicatului, pentru a-şi proteja populaţia de efectele virusului, autorităţile din Seychelles au acţionat cu foarte mare prudenţă în ultimul an, permiţând intrarea cetăţenilor din foarte puţine ţări (cu testare si carantină) şi actualizând în permanenţă lista ţărilor ,,verzi". Practic, Seychelles a fost o ţară aproape închisă timp de un an de zile.

Totodată, alături de Israel, Seychelles este ţara cu cel mai mare procent de persoane vaccinate din lume, propunându-şi ca până la finalul lunii Martie circa 80% din populaţia de aproximativ 90.000 de locuitori să fie vaccinată şi să îşi poată relua, treptat, activitatea, deschizând totodată şi graniţele pentru turism începând cu 25 Martie. Intrarea în Seychelles va fi condiţionată de prezentarea unui test negativ de tip PCR efectuat în ultimele 72 ore.

Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic, a declarat: "Seychelles este destinaţia mea preferată de plajă. Am fost aici în luna de miere, dar şi cu copiii 5 ani mai târziu, iar pe lângă plajele superbe, ai foarte multe activităţi de făcut. Am creat împreună cu Eturia nişte pachete de vacanţă Premium, fix la hotelurile Constance, la care am fost şi eu în luna de miere, cu excursii incluse şi transferuri, care în Seychelles nu sunt doar dificil de procurat, dar şi scumpe. Eturia a semnat contract cu compania aeriană Air Seychelles, companie mare, serioasă şi cu multe rute internaţionale în portofoliu şi sunt bucuros să putem oferi turiştilor noştri pachete Premium de o săptămână, in perioada Paştelui/1 Mai şi imediat în săptămâna următoare. Vom avea 2 rotaţii, 2 zboruri dus-întors, la diferenţă de o săptămână."

Potrivit sursei citate, zborul va fi operat cu o aeronavă Airbus A320neo de către linia aeriană naţională a Insulelor Seychelles - Air Seychelles, la bordul căreia pasagerii au la dispoziţie două clase de călătorie: Business (12 locuri) şi Economy. Avionul oferă confort sporit turiştilor, graţie culoarului mai lat decât al altor aeronave, cât şi spaţiului de stocare extins de deasupra scaunelor. De asemenea, Airbus A320neo asigură o reducere cu aproape 50% a amprentei zgomotului, consum de combustibil scăzut cu 20% şi o scădere de aproape 50% a emisiilor de oxizi de azot în comparaţie cu aeronavele de generaţie anterioară, contribuind astfel semnificativ la protejarea mediului înconjurător.

Seychelles - una dintre cele mai exclusiviste destinaţii de plajă din lume

Deşi arhipelagul Seychelles este o destinaţie celebră mai ales în rândul cuplurilor proaspăt căsătorite, venite aici în luna de miere, cele 115 insule care formează Arhipelagul pot fi luate în considerare, fără doar şi poate, şi de către familiile cu copii, grupuri de prieteni sau chiar persoane single, care îşi doresc să se relaxeze şi să se simtă în fiecare zi ca în Grădina Edenului, aşa cum i se mai spune. Cu peste 100 de specii de plante endemice, care reinventează paleta de nuanţe de verde, orice vizită în Seychelles devine o adevărată lecţie de biologie, care nu te poate lăsa indiferent. Turiştii ajunşi aici vizitează în mod special insulele Mahe, Praslin şi La Digue.

Mahe este cea mai mare dintre insulele Arhipelagului, locul unde se află, de altfel, şi capitala ţării, Victoria, dar şi aeroportul internaţional. Tot pe Mahe, turiştii pot vizita şi unul dintre cele mai frumoase Parcuri Naţionale din lume situat în jurul vârfului Morne Seychellois, cel mai înalt punct al insulei, dar şi plaje spectaculoase, cu peisaje paradisiace, se menţionează în comunicat.

La circa o oră cu ferryboat-ul se află Insula Praslin, ce găzduieşte una dintre ,,junglele" din Arhipelag, Vallee de Mai, o rezervaţie naturală şi locul unde pot fi identificate toate cele 6 specii de palmieri endemici din Seychelles, între care şi faimosul Coco de Mer. Tot pe insula Praslin se află şi plaja Anse Lazio, prezentă în toate topurile cu cele mai frumoase plaje din lume. Cât despre insula La Digue, turiştii aleg să călătorească aici în principal pentru plajele sale, în special celebrele Anse Source D'Argent şi Grand Anse.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Salut as dorii sa vad si hotelul la care suntem cazati...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb