EuPlatesc.ro integrează Apple Pay şi estimează peste 1 milion de plăţi în magazinele online

G.D.
Companii / 24 octombrie 2022

EuPlatesc.ro integrează Apple Pay şi estimează peste 1 milion de plăţi în magazinele online

EuPlatesc.ro partener cu nouă bănci de pe piaţa locală, anunţă integrarea în propria platformă a serviciului de plăţi Apple Pay pentru a simplifica procesul de plată în magazinele online, fiind o premieră pe piaţa locală a soluţiilor de plata online, conform unui comunicat remis redacţiei. Compania estimează că în primul an vor fi efectuate peste 1 milion de plăţi de către utilizatorii de dispozitive Apple.

Potrivit sursei citate, opţiunea de plată Apple Pay este disponibilă în cele peste 15.500 magazine partenere EuPlatesc.ro, din domenii ca fashion, electro-IT sau turism, fiind o noutate şi pentru mediul ecommerce din România, dar şi în instituţii publice care permit plăţi online, cum ar fi regii de transport, primării, universităţi, muzee sau teatre.

Device-urile compatibile cu Apple Pay sunt cele care utilizeaza un browser Safari, de la iPhone 6, iPad Air 2 şi toate laptopurile Mac care au touch ID. Pentru efectuarea plăţilor online, pot fi folosite carduri de credit sau debit Visa sau Mastercard, emise oriunde în lume, care trebuie adăugate în prealabil în portofelul electronic Apple Pay.

Integrarea Apple Pay în procesatorul de plăţi EuPlatesc.ro, care a durat aproximativ patru luni, oferă o securitate sporită achiziţiilor online şi simplifică procesul de plată, fiind necesară doar autentificarea în portofelul Apple Pay pentru validarea plăţii.

"Opţiunea de plată Apple Pay integrată în magazine online este o soluţie mult aşteptată pe piaţa locală, atât de business-urile din ecommerce, cât şi de consumatorii români utilizatori de produse Apple. Soluţia este acum disponibilă în toate magazinele online partenere, fără eforturi suplimentare din partea acestora. De asemenea, va fi automat disponibilă în orice magazin online care va intra în portofoliu nostru de clienţi. Este totodată o metodă care va impulsiona vânzările online atât pe desktop, cât şi în aplicaţiile mobile ale magazinelor online, îmbunătăţind în acelaşi timp experienţa de cumpărare în mediul digital", spune Ştefan Suceveanu, co-fondator EuroPayment Services, compania care deţine soluţia de plăţi EuPlatesc.ro, care estimează că serviciul de plată Apple Pay va aduce o creştere de minimum 7% business ului.

Prezenţa a tot mai multor opţiuni de plată într-un magazin online va creşte rata de fidelizare a clienţilor, diversificarea acestor opţiuni fiind o tendinţă pe piaţa ecommerce din România.

Opţiunea de plată Apple Pay este disponibilă în România din iunie 2019, pentru plăţi contactless, cu un smartphone sau un ceas digital, la POS în magazine fizice, fiind adoptată de majoritatea băncilor, dar şi de fintech-uri şi furnizori de instrumente de plată, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb