EURO 2016  Ruşinos, suporterii ruşi vor să transforme o sărbătoare în război

D.N.
Sport #Euro 2016 / 12 iunie 2016

Ruşinos, suporterii ruşi vor să transforme o sărbătoare în război

Cuplaţi total la problema ameninţărilor teroriste, organizatorii au scăpat din vedere chestiunea huliganilor. Marsilia, oraşul care a găzduit partida Anglia - Rusia, scor 1-1, a fost dat peste cap în ultimele zile de confruntările dintre grupurile de huligani.

Dacă primii au ieşit la rampă englezii, care aveau ceva de împărţit cu localnicii, după ei au venit huliganii ruşi care efectiv au început să-i vâneze prin tot oraşul pe susţinătorii lui Ronney. 31 de suporteri au fost răniţi, iar unul se află în stare gravă, în urma confruntărilor violente de pe străzile din Marsilia, notează publicaţia La Provence. Potrivit cotidianului The Sun, ruşii erau înarmaţi cu cuţite şi cu alte arme artizanale şi au atacat într-un asalt de tip militar suporterii Angliei care consumau alcool la terase. Poliţia franceză a folosit, din nou, gaze lacrimogene pentru a face faţă violenţelor din partea veche a oraşului. Scenele de o violenţă rară au reuşit să-i îngrozească pe turiştii "normali". Violenţele au continuat şi pe stadion, cu o intensitate mai mică, de altfel galeria Rusiei a introdus în arenă inclusiv obiecte pirotehnice, iar după meci vânătoarea a continuat pe străzile oraşului. Forţele de ordine au căzut examenul, imaginile cu un suporter rus care trimite o rachetă, cu un pistol de semnalizare înspre galeria englezilor fac, deja înconjorul lumii şi demonstrează din plin carenţele sistemului de securitate.

UEFA a deschis o anchetă în urma acestor acte de huliganism, dar sunt şanse mici ca o măsură radicală, inclusiv eliminarea echipei de la turneul final, să fi luată în următoarele zile.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. sigur,rusii sunt intodeauna de vina,ceilalti sunt ingeri.

    1. Prostia e universala....dar rușii sunt campioni.

      Deci cum sa zic suporterii rusi doar au luat apararea francezilor asa din mila dupa ce 3 talibani au facut de cacao mareata armata franceza cu toate trupele si legiunile ei speciale dandu-i in gura lui Charlie. Noroc cu Putin ca si-a trimis baietii ca iara o luau frantuzii la botic

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb