Euro Insol administrează două treimi din marile proiecte imobiliare din Bucureşti

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 26 aprilie 2016

Euro Insol administrează două treimi din marile proiecte imobiliare din Bucureşti

Compania a preluat, recent, Green City, cel mai mare proiect imobiliar din România

Tribunalul Ilfov a desemnat Euro Insol în calitate de lichidator judiciar al Green City, ansamblu rezidenţial dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, în localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov, pe un domeniu care a aparţinut familiei regale, potrivit unui comunicat de presă.

În cadrul proiectului au fost dezvoltate trei tipuri de case: Sena (cu patru camere şi o suprafaţă utilă de 108 mp), Neva (cu patru camere şi o suprafaţă utilă de 118 mp) şi Tamisa (cu până la şase camere şi o suprafaţă utilă de 120 mp plus un pod mansardabil).

Ansamblul Green City, format din 650 de vile, a fost dezvoltat de omul de afaceri Dumitru Bucşaru prin intermediul mai multor firme, toate aflate în insolvenţă sau faliment. Trei dintre acestea, respectiv Valahorum, Clean Optim Serv şi Green City sunt în portofoliul Euro Insol.

Remus Borza, managing partner Euro Insol, a declarat: "Este o nouă provocare pentru Euro Insol, care administrează două treimi din marile proiecte imobiliare din Bucureşti. Dacă Asmita Gardens este cel mai mare ansamblu rezidenţial pe verticală, Green City este de departe cel mai mare pe orizontală. Cunoaştem foarte bine proiectul, deoarece Euro Insol a mai vândut câteva zeci de unităţi locative în cadrul proiectului dezvoltate de două dintre companiile lui Bucşaru. Este un ansamblu foarte popular şi vandabil, bucurându-se de o serie de facilităţi create în interiorul complexului: restaurante, grădiniţă, Mega Image, locuri de joacă pentru copii, parc etc".

Dintre proiectele imobiliare administrate de Euro Insol, enumerăm: Asmita Gardens situat în vecinătatea Parcului Tineretului şi a Parcului Urban Văcăreşti este dezvoltat pe o suprafaţă de 27.000 mp şi are 765 de apartamente; Complexul Rezidenţial Citadella Titan este compus din 224 de apartamente; Complexul Belvedere, situat în imediata vecinătate a Parcului Alexandru Ioan Cuza format din 120 de apartamente şi 6.200 mp spaţii comerciale şi birouri; Grenoui Investment şi Topo Capital ce deţin 160 de apartamente în 6 ansambluri rezidenţiale: Cosmopolis, Rose Garden, Primăvară Ghencea, Rose Garden, Felicity , Green Lake şi Quadra Place; Tampa Garden situat în Braşov - peste 400 de apartamente; Complexul Rezidenţial Ibiza Sol, situat lângă Pădurea Băneasa şi Şcoala Americană este format din 14 clădiri şi totalizează 304 locuinţe (apartamente cu 2, 3 şi 4 camere), cu parcare subterană cu lift interior, serviciu de pază, 2 piscine cu Jacuzzi, SPA Center (jacuzzi, saună, fitness), teren de joacă pentru copii, 12.000 de metri pătraţi de spaţiu verde şi mini teren de golf.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Asa pipirate sunt preturile la astea ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb