Euroweb România lansează noul website www.eurovoice.ro

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 ianuarie 2008

Euroweb România anunţă lansarea noului website www.eurovoice.ro. Noul website a fost finalizat la sfârşitul lunii decembrie 2007.

Proiectul s-a derulat pe parcursul ultimelor luni ale anului 2007, având ca scop crearea unui website îmbunătăţit, atât la nivel de design, cât şi de conţinut informaţional. Astfel, noul website oferă un conţinut bogat şi o interfaţă grafică superioară.

Noul website vine cu o serie de caracteristici menite să faciliteze accesul vizitatorilor la informaţie actualizată constant, dar şi la serviciile Eurovoice, oferite de Euroweb România.

Pe site-ul Eurovoice apar informaţii transparente referitoare la tarifele percepute de diferitele servicii Eurovoice şi de asemenea descrierea caracteristicilor terminalelor recomandate de Euroweb.

Website-ul Eurovoice permite activarea automată a unui cont Eurovoice Prepaid cu includerea numărului şi numelui userului în cartea de telefoane. De asemenea, se oferă posibilitatea achiziţionării terminalelor recomandate de Euroweb pentru serviciile Eurovoice.

Pe noul site, utilizatorii serviciilor Eurovoice pot achita facturile online şi pot de asemenea să-şi încarce conturile prepaid.

Un element cheie al noului website Eurovoice îl reprezintă forumul de discuţii, secţiune în cadrul căreia userii îşi pot clarifica diferite aspecte referitoare la serviciile Eurovoice şi pot găsi soluţiile la diverse probleme legate de telefonia de ultimă generaţie.

Despre Euroweb România S.A.

Euroweb România este unul dintre jucătorii importanţi ai pieţei de telecomunicaţii din România. Acţionarul principal al Euroweb România S.A. este Invitel Rt., al doilea mare operator de comunicaţii terestre din Ungaria.

Fondata in 1998 prin achiziţionarea de către Euroweb International a Diviziei Internet Rokura Sumitcom şi a societăţii private Mediator, Euroweb România S.A. este iniţiatorul unuia dintre primele servicii comerciale de acces la Internet din România - reţeaua Starnets (1993). Deschizător de drumuri în industria telecomunicaţiilor din România, Euroweb Romania este membru fondator al A.N.I.S.P. (Asociatia Naţională a Internet Service Provider-ilor) şi iniţiator al proiectului RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange).

Compania şi-a focalizat activitatea pe furnizarea de soluţii de comunicaţii IP şi Internet destinate segmentului de afaceri, precum şi pe integrarea strategică a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP şi video-telefonie.

Euroweb România deţine certificarile ISO 9001 şi ISO 14001 pentru managementul sistemelor de calitate şi mediu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb