Experţii Vertiv discută despre tendinţele cheie ale industriei la Canalys Forums 2023

F.D.
Companii / 10 octombrie 2023

Experţii Vertiv discută despre tendinţele cheie ale industriei la Canalys Forums 2023

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a fost în centrul atenţiei la Canalys Forums 2023 în calitate de Gold Sponsor şi prezentator, analizând perspectivele experţilor internaţionali referitoare la tendinţele cheie precum Inteligenţa Artificială (AI). Canalys Forums este un eveniment tehnologic de vârf care reuneşte lideri din industrie, inovatori şi experţi pentru a explora cele mai recente ştiri, previziuni şi strategii de pe piaţa canalelor de distribuţie IT, conform unui comunicat de presă al companiei.

Anul acesta, Vertiv a susţinut două prezentări în cadrul evenimentului Expert Hubs, cu Andrea Ferro, VP distribuţie, IT şi aplicaţii edge pentru EMEA şi Jesper Hersbro, director pentru canalele de distribuţie EMEA. Ambii şi-au împărtăşit perspectivele asupra subiectelor actuale care sunt strâns legate de centrele de date şi de canalele de distribuţie.

Mai exact, Andrea Ferro a vorbit în prezentarea "AI întâlneşte Cloud-ul", din cadrul primului Expert Hub, despre convergenţa AI în cloud şi a evidenţiat importanţa AI ca următoarea super aplicaţie care va creşte semnificativ consumul de cloud. El a subliniat, de asemenea, că impactul său nu se va limita doar la cloud, prognozând efecte vizibile pentru centrele de date locale şi de colocare.

Companiile de cloud sunt poziţionate strategic pentru a răspunde acestei cereri crescute de servicii AI, cu ajutorul soluţiilor de răcire şi energie de înaltă densitate. Infrastructura şi expertiza lor scalabile îi fac parteneri ideali pentru organizaţiile care doresc să valorifice puterea AI fără povara gestionării unor soluţii complexe la nivel local. Drept urmare, furnizorii de servicii cloud sunt bine echipaţi nu numai pentru a sprijini această creştere, ci şi pentru a juca un rol vital în democratizarea inteligenţei artificiale, făcând-o accesibilă pentru o gamă mai largă de clienţi şi industrii. El a menţionat, de asemenea, că sinergia dintre AI şi tehnologia cloud va remodela profund peisajul procesării şi analizei datelor.

"Vertiv investeşte continuu în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi soluţii inovatoare care să susţină cele mai recente tendinţe tehnologice, cum ar fi inteligenţa artificială şi calculul de înaltă performanţă", a spus Ferro. "Portofoliul nostru cuprinde deja o gamă largă de soluţii, de la răcirea cu lichid şi imersiune, eficiente şi de mare capacitate, la putere inteligentă şi sisteme de suport dynamic grid.

În cel de-al doilea Expert Hub, Jesper Hersbro a evidenţiat în prezentarea "Programele pentru parteneri de mâine" diferitele tipuri de programe pentru parteneri care ajută la stimularea activităţilor de vânzări şi non-vânzări şi pot fi aplicate mai uşor la cicluri complexe de vânzări şi la diverse ecosisteme de parteneri. "În cazul Vertiv, programul nostru de stimulente VIP urmăreşte şi recompensează partenerii pentru o gamă largă de activităţi de vânzări şi non-vânzări fără nicio cerinţă de raportare şi îi anunţă când au puncte de răscumpărat", a spus Hersbro. "Acest lucru nu numai că le recunoaşte contribuţiile, dar le permite şi să se concentreze pe vânzări, mai degrabă decât să se ocupe de sarcini administrative inutile."

Vicente Chiralt, vicepreşedinte de marketing pentru Vertiv în EMEA, a adăugat: "În fiecare an, Canalys Forums rămâne întâlnirea de referinţă pentru piaţa de canale de distribuţie din EMEA. În calitate de sponsor Gold, ne mândrim să contribuim activ la acest eveniment crucial, împărtăşind experienţa noastră, în timp ce aflăm informaţii valoroase de la colegi experţi şi parteneri. A fi aici adaugă profunzime înţelegerii noastre, ajutându-ne să perfecţionăm un program de parteneri mai robust."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb