Explozie într-un bloc situat pe Şoseaua Berceni din Capitală

F.D.
Miscellanea / 30 iulie 2023

Explozie într-un bloc situat pe Şoseaua Berceni din Capitală

Actualizare - Primăria Sectorului 4 oferă sprijin familiilor afectate de explozia produsă într-un bloc de pe Şoseaua Berceni, relatează Agerpres.

În urma exploziei, o persoană a fost rănită, iar alte 40 au fost evacuate, a amintit administraţia locală. Şase apartamente au fost afectate.

La faţa locului s-au deplasat atât reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4, cât şi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, care au luat toate măsurile ce se impun în vederea punerii în siguranţă atât a persoanelor evacuate, cât şi a celorlalţi locatari rămaşi bloc.

"În acest moment, reprezentanţii companiei de gaze au dat asigurări că totul este în regulă şi că nu mai sunt probleme, fapt pentru care oamenii se întorc deja în casele lor. Potrivit ultimelor verificări, şase apartamente au fost afectate în urma deflagraţiei, iar Primăria Sectorului 4 va oferi sprijin material pentru refacerea locuinţelor în regim de urgenţă", arată sursa citată.

Totodată, Sectorul 4 va solicita o expertiză de specialitate pentru a stabili cu exactitate dacă structura de rezistenţă a blocului a fost sau nu afectată, iar în urma rezultatelor vor putea fi luate şi alte măsuri.

---

Pompierii intervin pe Şoşeaua Berceni din Capitală, unde s-a produs o explozie la un apartament cu două camera situat la etajul 3 din 10 al imobilului respectiv, relatează News.ro.

Au fost evacuaţi până acum 40 de locatari, iar o victimă a prezentat arsuri la nivelul feţei şi i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SMURD. Ulterior, femeia în vârstă de 62 de ani a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseri, cu arsuri pe faţă, fiind intubată, precizează sursa citată.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în casa scării se simţea miros puternic de gaze, iar la faţa locului acţionează cinci autospeciale de stingere cu două autoscări, două autospeciale de descarcerare, două echipaje SMURD, unul SABIF şi CBRN.

Sursa citată mai spune că, din prima evaluare a reieşit că sunt afectate şi uşile altor două apartamente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb