EY ROMÂNIA: Cătălina Dodu, nou Partener EY, Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader

M.C.
Companii / 2 februarie 2023

Cătălina Dodu, nou Partener EY, Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader

Cătălina Dodu se alătură EY România ca Partener în cadrul departamentului de Consultanţă,începând cu luna februarie 2023, conform unui comunicat remis redacţiei.

Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România şi Moldova şi Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală şi de Sud-Est şi Regiunea Asiei Centrale: "În calitate de Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru EY România, Cătălina va conduce şi dezvolta proiectele şi echipele EY în aceste domenii şi va contribui la dezvoltarea strategiei noastre în zona de tehnologie şi inovare".

Potrivit sursei, cu o experienţă de peste 20 de ani în IT, Cătălina Dodu a condus operaţiunile Atos IT Solutions and Services România din februarie 2014, o companie cu peste 3.500 angajaţi şi cu o cifră de afaceri de peste 130M Euro. A deţinut, totodată, rolul de Global Cybersecurity Services Presales and Transition & Transformation Head în cadrul Atos, fiind responsabilă şi de Businessul de Cybersecurity pentru Olimpycs & Major Events, din iunie 2020. Ea a coordonat afacerile de securitate cibernetică în Europa Centrală şi de Est la Atos, iar anterior a fost director de management de produs în cadrul producătorului de soluţii de securitate cibernetică Bitdefender.

Este licenţiată în Ştiinţe Economice la Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică a Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi deţine şi un master în Management de Proiecte IT. Este, de asemenea, absolventă a programului de MBA româno-canadian, se menţionează în comunicat.

"Cred că digitalizarea şi accesul la tehnologie reprezintă un drept pe care oamenii şi companiile vremurilor noastre îl au şi mă bucur ca prin experienţa, ideile şi cunoştinţele mele pot contribui alături de EY la dezvoltarea unui mediu de afaceri digital şi sigur, la construirea unei lumi care funcţionează mai bine", spune Cătălina Dodu, Partener, Cybersecurity Leader EY South Cluster, Tehnology Consulting Leader EY România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb