F&B Business Accelerator caută produse inovatoare care vor face parte din alimentaţia viitorului

T.B.
Companii / 7 martie

F&B Business Accelerator caută produse inovatoare care vor face parte din alimentaţia viitorului

F&B Business Accelerator lansează ce-a de-a 10-a cohortă, fiind în căutare de antreprenori care dezvoltă produse alimentare inovatoare, se arată într-un comunicat al Unicredit Bank, remis redacţiei. Programul, susţinut de UniCredit Bank şi Bocado, propune antreprenorilor din industria agrifood, din România şi Republica Moldova, o perioadă de şase săptămâni de accelerare cu workshopuri de grup, întâlniri de mentorat 1on1, întâlniri de finanţare precum şi acces la singurul bootcamp de inovare în industria alimentară, care va avea loc în perioada 20-22 mai, la Sovata, conform sursei.

Antreprenorii care dezvoltă produse alimentare inovatoare se pot înscrie în programul F&B Business Accelerator, până pe 15 martie, accesând ACEST LINK.

F&B Business Accelerator reuneşte un ecosistem de peste 80 de traineri şi mentori precum Dan Isai, fondator Salad Box, Radu Bălăceanu, cofondator LifeBox, Alfred Dauteuil, fondator Jerry's Pizza, Daniel Donici, fondator Artesana, Radu Savopol, fondator 5 to go, Răzvan Gheorghiu-Testa, Partener Fondator Ţuca Zbârcea & Asociaţii sau Alexandru Comănescu, Director de Taxe în cadrul KPMG. Lista completă de traineri şi mentori poate fi accesată AICI.

Potrivit comunicatului, "Ne bucurăm să vedem că în România cultura antreprenorială se dezvoltă din ce în ce mai mult şi că oamenii de business cu experienţă sunt dornici să împărtăşească din cunostinţele lor celor aflaţi la început de drum. Un astfel de program de accelerare înseamnă transfer de bune practici, dar mai ales îi ajută pe participanţi să înteleagă profund business-ul lor şi să scaleze rapid. Totodată, ştim că România are o tradiţie îndelungată în exportul de bunuri primare, însă remarcăm an de an o tranziţie către exportul de produse finite, de calitate. Acesta e principalul motiv pentru care suntem alături de F&B Business Accelerator - pentru a-i susţine pe antreprenorii care reuşesc să creeze plus valoare în economia noastră", a spus Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Executiv Divizia Retail UniCredit Bank.

În cadrul celor şase săptămâni de accelerare, antreprenorii acceptaţi în program vor fi expuşi către toate ariile de interes pentru business-urile proprii. Astfel, printre workshopurile organizate se numără: Business Planning; Comportamente de consum; Siguranţa alimentelor; Managementul lanţului de aprovizionare; Certificarea produselor ecologice; Structura unui P&L; Digital marketing; Performance media; Strategii de comunicare; Proprietate intelectuală şi M&A; Fiscalitate; Soluţii de reducere a foodwaste-ului, arată datele comunicatului.

Conform sursei, "Bocado.ro este prima platformă B2B care digitalizează lanţul de aprovizionare pentru afacerile din HoReCa. Platforma contribuie la: reducerea timpului de aprovizionare cu 50%, peste 1000 de articole disponibile, gestionarea mai multor locaţii de aprovizionare şi a unei echipe de achizitori, căutare şi găsire rapidă a produselor şi gestionarea facilă a facturilor. Pentru noile afaceri este critic să integreze Bocado.ro în procesele lor," a declarat Albert Davidoglu, CEO Bocado.

Potrivit datelor din comunicat, în cadrul F&B Business Accelerator, antreprenorii acceptaţi în program vor beneficia de:

6 săptămâni cu workshopuri online, de grup

Acces gratuit la singurul bootcamp de inovare în industria alimentară: F&B Innovation Camp

Întâlniri de mentorat 1on1

Întâlniri de finanţare cu investitori strategici

Participare fără taxă, cu stand propriu, la cele 6 evenimente de street food Urbea Food Fest din 2024.

Cine sunt absolvenţii ultimei cohorte F&B Business Accelerator?

F&B Business Accelerator organizează, anual, trei programe de accelerare: Unul dedicat antreprenorilor care dezvoltă concepte de servire a mâncării şi băuturii (concepte HoReCa), unul dedicat antreprenorilor care dezvoltă produse alimentare şi unul dedicat antreprenorilor care dezvoltă tehnologie pentru HoReCa şi Retail. Ultima cohortă a fost încheiată luni, 26 februarie, printr-un eveniment de tip Pitching Day prin intermediul căruia absolvenţii programului şi-au prezentat business-urile în faţa mai multor fonduri şi platforme de investiţii precum: Sparking Capital, Transylvania Angels Network, Seedblink, Ronin, informează sursa citată.

Printre absolvenţii ultimei grupe organizate se numără, aşa cum se menţionează în comunicat:

Răzvan Rădeanu - Yuzuapp: Startup care ofera tool-uri de vânzări pentru restaurante: self-kiosk pentru concepte cu servire rapidă, website-uri de click & collect şi comenzi prin coduri QR, în doar câteva minute, fără investiţii mari în avans.

Horaţiu Negrea - Butler (Ospătar de la distanţă): Butler ajută restaurantele să ofere o experienţă nouă de servit masa, conectând clienţii internaţionali cu ospătari la distanţă, care să ofere acestora recomandări culinare în limba maternă. Dincolo de aceste servicii, Butler oferă instruire în domeniul ospitalităţii şi oportunităţi la distanţă pentru profesionişti de vârstă mijlocie şi persoane cu dizabilităţi. Butler, un "game-changer" care redefineşte viitorul in domeniul restaurantelor

Nichita Herput - Pineapple Square: Aplicaţie dedicată profesioniştilor din HoReCa şi business-urilor în căutare de personal. O singură aplicaţie pentru dezvoltarea networkingului profesioniştilor din HoReCa, integrând funcţionalităţi de feed, portofoliu, chat şi recrutare.

David Horobet - Abiso: Soluţie software pentru automatizarea proceselor interne din cadrul unei afaceri active în industria HoReCa. Proprietarii pot folosi tool-ul pentru a observa performanţa acestora în ceea ce priveşte task-urile pe care le fac zilnic, prezenţa lor, nivelul de pregătire din punct de vedere al cunoştinţelor lor, pentru ca mai apoi să ia decizii de business în cunoştinţă de cauză.

Sebastian Romaşcu, Corporate Creative Solutions: Cu o experienţă de 15 ani în furnizarea de servicii software pentru industria HoReCa, precum dezvoltarea şi implementarea de sisteme de gestionare a comenzilor şi rezervărilor, soluţii de monitorizare a stocurilor şi aplicaţii pentru gestionarea personalului, Sebastian a pus bazele unei noi soluţii dedicate industriei de fast-food: Aplicaţie de comandă mobilă care utilizează inteligenţa artificială pentru a genera o creştere a numărului de clienţi şi a comenzilor.

Jingoi Bogdan - Travelscan: Platforma de rezervări online a unităţilor de cazare din toată România. Include disponibilitatea live a tuturor locaţiilor şi preţuri identice sau mai chiar mai mici decât cele de la recepţia unităţilor.

Cristian Paraschiv - Random Space Bucharest: "Random" este un proiect construit pe 3 piloni: bar, coworking şi destinaţie pentru evenimente dedicate industriilor creative. Sub umbrela "Random" au fost dezvoltate două spaţii în Bucureşti: "Random Space" şi "Random House".

Gabriel Todea - Nutriento: Locul în care poţi mânca cea mai sănătoasă mâncare din Cluj. Preparatele Nutriento sunt realizate din ingrediente locale, folosind procesare minimă.

Darius Todorescu: All Cuisine este un brand virtual (ghost kitchen) din Timişoara, prezent în platformele de delivery, cu 3 sub-branduri: El Kebab (crispy, shaorma, kebab), American Dog (hot dogi) şi Les Crepes (clatite).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb