FALIMENTUL GRECIEI? Românii îşi menţin opţiunile pentru Grecia

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 30 iunie 2015

Românii se interesează, în agenţiile de turism, despre criza din Grecia, dar fără să-şi modifice preferinţele, astfel că cererea pentru vacanţe în Grecia este constantă, potrivit Christian Tour.

Marius Pandel, CEO Christian Tour, a declarat: "Nu observăm temeri la nivelul clienţilor noştri, există întrebări legate de această temă dar nu le influenţează decizia de cumpărare a unui pachet turistic în Grecia. Agenţia noastră are contracte semnate cu hotelieri şi furnizori de servicii turistice, pentru o perioadă lungă de timp, şi astfel se vor asigura turiştilor toate serviciile contractate (cazare, masă, excursii opţionale, etc.) în limite absolut normale".

Conform acestuia, citat de Mediafax, criza din Grecia nu afectează activitatea turistică. "Reprezentanţii noştri locali din fiecare destinaţie pe care o touroperăm ne confirmă şi ei faptul că turiştii români aflaţi în Grecia nu sunt afectaţi de aceste evenimente în niciun fel. Toate serviciile turistice contractate prin agenţia noastră sunt prestate în limite normale", a spus el.

Astfel, charterele pentru luna iunie sunt sold-out, iar pentru iulie şi august mai sunt puţine locuri disponibile.

Pandel a arătat că nu există turişti care să fi ridicat probleme la destinaţie.

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România a anunţat, ieri, că în relaţiile comerciale dintre turoperatorii români şi partenerii din Grecia nu au intervenit, până în prezent, modificări care să afecteze vacanţele românilor în Grecia.

Potrivit oficialilor patronatului, situaţia din Grecia nu a periclitat vacanţele deja contractate prin intermediul agenţiilor de turism membre ANAT, şi nici cele care urmează a fi cumpărate.

Grecia este o destinaţie preferată de români, în primele cinci ale anului fiind înregistrată o creştere a vânzărilor pachetelor turistice cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a lui 2014.

Estimările asociaţiei arată că peste 120.000 de români au optat în 2015 pentru o vacanţă în Grecia. În perioada mai-septembrie, turoperatorii români au programate chartere zilnice către insule greceşti, respectiv chartere cu autocarul către Grecia continentală. Aproximativ 30-35% dintre românii care ajung în Grecia pleacă pe cont propriu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb