FAN Courier extinde operaţiunile de curierat în Republica Moldova

G.U.
Companii / 30 noiembrie 2021

Adrian Mihai, CEO FAN Courier

Adrian Mihai, CEO FAN Courier

FAN Courier, liderul pieţei locale de curierat, extinde operaţiunile în Republica Moldova, ca parte a strategiei de dezvoltare în Europa Centrală şi de Est, prin care oferă clienţilor acces la servicii profesionale de curierat şi magazinelor online posibilitatea de a-şi extinde pieţele de livrare, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Lansată la jumătatea lunii noiembrie 2021, reţeaua FAN Moldova a început deja înrolarea primilor clienţi şi parteneri.

"Lansarea FAN Moldova face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a FAN Courier în Europa. Republica Moldova este prima ţară din Europa de Est unde ne extindem cu operaţiuni proprii, alegând să operăm în mod direct de data aceasta, faţă de alte ţări unde operăm prin parteneri. În Moldova, suntem prima companie românească ce oferă servicii de curierat domestic, astfel că putem vorbi de un nou pionierat, de data aceasta extern, la 23 de ani de la fondarea FAN Courier", a declarat Adrian Mihai, CEO FAN Courier.

Potrivit sursei citate, FAN Courier este prima companie românească de profil care oferă servicii de curierat în Republica Moldova. Liderul pieţei locale de curierat a investit până acum 500.000 de euro pentru a crea infrastructura de bază, bugetul total alocat pieţei din ţara vecină fiind de 3 milioane de euro.

"Reţeaua este deja operaţională, am trecut de faza de implementare şi testare a proceselor şi soluţiilor şi am demarat înrolarea primilor clienţi. Date fiind similitudinile dintre cele două pieţe, vom oferi serviciul standard din România < < door- to-door > > urmând ca, anul viitor, să introducem alte două servicii din ce în ce mai solicitate şi în România - Collect Point şi Lockere. Sunt servicii care oferă clienţilor posibilitatea de a trimite expediţii şi în afara programului de lucru al angajaţilor şi de a ridica trimiterile independent de curier. Dezvoltarea va fi una graduală, începem cu 8 filiale, aproximativ 30 de maşini şi 40 de angajaţi însă, ca şi în România, vom lucra cu o structură mixtă - angajaţi şi subcontractori. Pe măsură ce va creşte cererea, vom dezvolta şi echipa", a declarat Cornel Morcov, Chief Commercial Officer al FAN Courier.

Potrivit acestuia, serviciile de curierat FAN vor fi disponibile pe întreg teritoriul Republicii Moldova, iar livrările se vor face în intervalul standard valabil şi pe piaţa locală: 24-48 de ore.

"Ne aşteptăm ca cererea să se dubleze de la o lună la alta dată fiind noutatea serviciului dar şi popularitatea de care se bucură brandul FAN Courier", a adăugat Cornel Morcov, CCO FAN Courier.

Activitatea pe piaţa din Republica Moldova va fi gestionată de către Luigi Vendrami, Director General FAN Courier Moldova, un profesionist cu experienţă în industrie, care a condus în ultimii ani operaţiunile din România ale unei companii multinaţionale de curierat.

FAN Courier estimează că, în contextul exploziei pieţei e-commerce, deschiderea operaţiunilor din Republica Moldova va susţine, pe lângă activitatea de curierat, şi dezvoltarea altor business-uri, atât din România cât şi din Republica Moldova.

Liderul pieţei locale de curierat a depăşit în 2020 pragul de 1 miliard de lei venituri şi estimează că anul acesta afacerile vor creşte cu cel puţin 15%. Nivelul de investiţii bugetat pentru 2021 depăşeşte 20 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb