FAN Delivery, platforma online de personal shopping lansată de FAN Courier, se extinde la Cluj-Napoca

G.B
Companii / 15 martie 2022

FAN Delivery, platforma online de personal shopping lansată de FAN Courier, se extinde la Cluj-Napoca

FAN Delivery, platformă online de personal shopping cu livrare rapidă, lansată anul trecut de liderul pieţei locale de curierat, FAN Courier, îşi extinde, de luna aceasta, activitatea în municipiul Cluj-Napoca şi zonele limitrofe, confirmând astfel strategia de dezvoltare anunţată în 2021. Prin intermediul aplicaţiei FAN Delivery, clienţii au acces la o gamă diversificată de produse, care vor fi livrate într-un interval de maximum 90 de minute. Până la sfârşitul anului, compania şi-a propus să opereze servicii de livrare rapidă în 10 oraşe mari din ţară, Timişoara fiind al treilea oraş unde se pregăteşte deschiderea, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, locuitorii municipiului Cluj-Napoca şi cei ai zonelor limitrofe pot folosi serviciile FAN Delivery pentru a primi acasă produse de la Auchan, primul retailer înrolat ca vendor în platformă chiar de la lansarea serviciului la nivel naţional.

Lista de vendori disponibili în Cluj-Napoca şi zone limitrofe include pe lângă două magazine Auchan, piaţa digitală "Hermes by eAgricultor", "My Geisha" şi reţeaua de florării "Păpădie", de asemenea, cu două unităţi. Taxa de transport în perioada martie-aprilie 2022 este de 1 RON şi nu există limită de greutate.

"FAN Delivery îşi continuă planul de dezvoltare asumat la lansare şi devine operaţional în Cluj-Napoca şi zonele limitrofe, de luna aceasta. Rezultatele obţinute în primele trei luni de la lansarea platformei în Bucureşti au confirmat nevoia unui serviciu de livrare rapidă pentru consumatorii din oraşe mari, care petrec mult timp la serviciu şi doresc să-şi optimizeze timpul. Ne menţinem şi accelerăm chiar strategia de dezvoltare în zece oraşe, în acest an, următorul în care pregătim lansarea fiind Timişoara. Aşa cum am anunţat la lansare, parteneriatul nostru cu Auchan România este unul strategic şi se va aplica în fiecare oraş în care ajungem şi în care compania are magazine", a declarat Dragoş Arnăutu, CEO FAN Delivery.

Pentru început, reţeaua FAN Delivery din Cluj-Napoca va funcţiona cu 20 de livratori, care se vor deplasa cu biciclete, scutere şi maşini şi vor deservi şi zonele limitrofe oraşului, respectiv Floreşti, Baciu, Sânnicoară, Feleacu şi Dezmir, în acelaşi interval de timp, de cel mult 90 de minute.

Toţi cei care doresc să devină livratori o pot face foarte rapid, accesând platforma www.fandelivery.ro, meniul "Înrolare livrator". De asemenea, pentru a deveni vendor în aplicaţie, o companie trebuie să acceseze secţiunea "Înrolare vendor", pe aceeaşi platformă.

Lansată în Bucureşti, la finalul anului trecut, platforma online www.fandelivery.ro a performat atât în ceea ce priveşte oferta de produse înscrisă prin intermediul vendorilor, dar şi în privinţa cererii venite de la consumatorii finali. După primele două luni de la lansarea în Bucureşti, în aplicaţia FAN Delivery erau înrolaţi 25 de vendori, urmând ca alţi peste 30 să intre pe platformă în curând.

Platforma de personal shopping îşi propune ca, în primele 12 luni de activitate, să depăşească 10 milioane de lei şi o medie zilnică de 700 de comenzi, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb