Farmec a investit 1 milion de euro în gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look şi o anunţă ambasador pe Catrinel Menghia

Comunicate de presă / 18 februarie 2021

Farmec a investit 1 milion de euro în gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look şi o anunţă ambasador pe Catrinel Menghia

Farmec a investit 1 milion de euro în gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look şi o anunţă ambasador pe Catrinel Menghia, conform unui comunicat remis redacţiei.

Compania clujeană se aşteaptă să menţină trendul ascendent în vânzări pe segmentul antirid şi previzionează o creştere de 20% pentru gama Gerovital H3 Evolution până la finalul anului în curs.

După ce, la începutul anului trecut, Farmec a prioritizat producţia de biocide pentru a răspunde nevoilor pieţei, ca urmare a declanşării pandemiei, compania a încheiat anul 2020 cu o nouă lansare pe segmentul face care.

"Celebrăm zece ani de Gerovital H3 Evolution cu o extensie a gamei care are la bază o formulă, care s-a dovedit a fi foarte eficientă în urma testelor realizate de laboratoarele Evic: acidul hialuronic 4D şi uleiul de trandafir sălbatic. Această noutate vine să întărească poziţia de lider pe care o deţine Gerovital pe segmentul antirid şi performanţele gamei Evolution, care aduce, în portofoliul Farmec, 7% din vânzările valorice. Nu puteam să nu marcăm acest moment cu o asociere de brand, care să reflecte evoluţia frumoasă pe care a avut-o Gerovital H3 Evolution până acum. Catrinel Menghia este una dintre cele mai de succes românce ale momentului, care ne-a reprezentat ţara la cel mai înalt nivel în industria fashion şi în film, iar ca amabasador al gamei GH3 Evolution va contribui la eforturile noastre de a promova în lume inovaţiile acestui brand.", a spus Mircea Turdean, Directorul General al Farmec.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb