FAŢĂ DE ACEEAŞI PERIOADĂ A ANULUI TRECUT, AdePlast, venituri în creştere cu 28% în primele două luni

Valentin Busuioc
Companii #Construcţii / 9 martie 2015

AdePlast, venituri în creştere cu 28% în primele două luni

Producătorul autohton de materiale de construcţii AdePlast a încheiat primele două luni din 2015 cu un avans de aproape 28% a cifrei de afaceri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi îşi propune un avans anual de 5% al indicatorului, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Marcel Bărbuţ, directorul general al AdePlast, a declarat: "Am reuşit acest rezultat, cu toate că, în lunile ianuarie şi februarie din 2014, am avut, de asemenea, creşteri serioase, de peste 50 de procente faţă de anul precedent: 28 de procente, creştere mare la primele două luni pentru AdePlast, dar justificată. Pe de altă parte, chiar dacă nu ne aflăm în plin sezon, este bine să începi anul cu luni foarte bune".

În 2014, încasările AdePlast au depăşit 300 milioane lei, în creştere cu peste 19% raportat la 2013. Marcel Bărbuţ a explicat că firma a vândut anul trecut 719.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS) în ţara noastră, peste 107.000 mc de polistiren extrudat (produs care a fost şi exportat), precum şi 299.000 tone de mortare uscate.

AdePlast a investit într-o îmbunătăţire calitativă la fabrica de polistiren la sfârşitul lunii noiembrie.

Directorul companiei a punctat: "Împreună cu membrii ROMEPS (asociaţie din care făceam şi noi parte anul trecut), am hotărât schimbarea densităţilor polistirenului pentru termosistem, astfel încât acum avem greutăţi de minim 14,5 kg/mc la polistirenul utilizat la termoizolaţii exterioare - EPS 80. În general, dacă ne raportăm la întreaga gamă de sortimentaţie, greutăţile au crescut cu valori cuprinse între 10 şi 15 procente, iar toată această politică este o conformare la standard şi un mare pas înainte pentru piaţă în general, pentru economie, dar şi pentru fiecare cetăţean în parte. Trebuie să subliniez că numărul de kg/mc este cea mai importantă cheie de control pentru calitate într-o fabrică de EPS, dar şi pentru beneficiarii finali".

Tot la finele lui 2014, AdePlast a încheiat un nou proiect privind Divizia de Vopsele şi Tencuieli Decorative, investind circa 100.000 euro într-un sistem de colorare, conchide comunicatul citat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. .,,ca domnul Barbut a renuntat la ADP 70 (eps 50).Inducerea in eroare in mod voit prin asocierea de cifre nu face parte din deontologia profesionala pe care o invocati.

    La fel,adezivii GM 9,GM 11 copie CELEBRELE produse ale gigantului Henkel. Credeti ca ceilalti producatori vor asista "pasivi" la genul acesta de actiuni ? 

    1. Am vazut polistirenul de la Firos & Mindo condusa de Pop Daniel teparul de la Mirco Italia.Fura de rupe mari de pe la cei mari prin Midocar Vaslui

      Amenda 22.000 lei de la ISC O LUAT SAGEATA COSMIN.

      E sustinut de cel aflat sub supraveghere judiciara.Bune firme si oameni speciali are SIF Muntenia .Pop cand platesti milionul fraudat de la Mirco Italia 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb