FAŢĂ DE ACEEAŞI PERIOADĂ A ANULUI TRECUT, AFI Europe a avut o creştere a venitului operaţional net de 12,2% în primul trimestru

Laura Boico
Companii / 23 mai 2016

AFI Europe a înregistrat, în primul trimestru al acestui an, un venit operaţional net de 10,8 milioane de euro din activele sale generatoare de venit din România, de-a lungul primelor 3 luni ale anului, reprezentând o creştere cu 12,2 % în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, activul cel mai mare şi mai important al companiei, a avut un venit operaţional net de peste 8 milioane de euro în T1 2016, rezultate mai mari cu 9,6% faţă de cele înregistrate în trimestru întai (T1) al anului 2015.

Vânzările retailerilor din AFI Palace Cotroceni (cifra de afaceri) au crescut cu 14% în T1, înregistrând peste 55 de milioane de euro în primele 3 luni ale anului 2016.

Rezultatele AFI Palace Ploieşti continuă să arate creşteri semnificative pentru toţi parametrii. Vânzările retailerilor (cifra de afaceri) au crescut cu 23% în T1 2016 şi venitul operaţional net (NOI) s-a apreciat cu 4,6% în comparaţie cu T1 2015. Gradul de ocupare actual a centrului comercial din Ploieşti este de peste 99%.

Rezultatele financiare ale clădirilor de birouri AFI Park 1, AFI Park 2 şi AFI Park 3 au înregistrat o creştere de 33% a NOI în T1 faţă de anul trecut. Gradul de ocupare în cele trei clădiri de birouri este de 100%.

"AFI Europe România a încheiat primul trimestru din acest an cu rezultate îmbunătăţite şi în creştere pentru toţi parametrii. Performanţa centrelor comerciale este uimitoare, primele trei clădiri de birouri din AFI Park sunt 100% ocupate, AFI Park 4&5 se apropie de o rată de ocupare de 70%, proiecte precum cel cu destinaţie mixtă AFI Palace Braşov, care va include un centru comercial de 45.000 mp închiriabili şi spaţii de birouri de 25.000 mp închiriabili, iar proiectul de birouri AFI Tech Park din Bucureşti de 50.000 mp închiriabili şi AFI City din Bucureşti Noi sunt în derulare. Obţinerea unui NOI mai mare cu 12,2% decât în T1 de anul trecut nu a fost o misiune uşoară, dar am reuşit să îmbunătăţim rezultatele trimestru după trimestru, an după an. Adiţional proiectelor noi, în acest moment extindem ambele mall-uri (din Cotroceni şi Ploieşti), aducând noi branduri europene de top şi întărind astfel mixul de chiriaşi. După finalizarea AFI Park 4&5, portofoliul din România a ajuns la 180.000 mp de spaţii închiriabili", a menţionat David Hay, CEO AFI Europe România, conform comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb