FAŢĂ DE ANUL FINANCIAR ANTERIOR, Daikin România raportează o creştere cu 19% a vânzărilor

Andrei Stan
Companii #Construcţii / 17 mai 2016

Daikin România, subsidiara locală a companiei producătoare de aparate şi sisteme de aer condiţionat, a realizat în anul financiar aprilie 2015 - martie 2016, vânzări de peste 19,3 milioane de euro, reprezentând o creştere cu 19% faţă de anul precedent, informează un comunicat trimis redacţiei.

"În comparaţie cu anii trecuţi, anul financiar 2015-2016 este caracterizat de un echilibru al ponderii echipamentelor industriale şi comerciale cu cel al produselor din segmentul rezidenţial. Acest rezultat a fost atins prin eforturi susţinute de promovare a brandului către mai multe categorii de clienţi rezidenţiali şi totodată, prin oferirea unui portofoliu rezidenţial divers, care cuprinde atât produse high-end şi profesional, cu beneficii unice în industrie, cât şi produse din categoria economică, mai puţin sofisticate, dar care asigură garanţia calităţii Daikin", a declarat Daniel Vasile, managing director Daikin România.

În ciuda faptului că nu există statistici oficiale cu privire la evoluţia pieţei de aparate şi sisteme de aer condiţionat în România, reprezentanţii Daikin estimează o creştere faţă de anul anterior, atât datorită deblocării unor proiecte industriale şi comerciale, cât şi creşterii din segmentul rezidenţial.

În ceea ce priveşte comportamentul de consum, se remarcă tendinţa românilor de a se orienta către produse de calitate superioară, fiind mai atenţi la economiile pe termen lung, dar cu toate acestea, ponderea produselor low-cost rămâne încă foarte ridicată, susţine compania.

"Am observat că tot mai mulţi clienţi din România conştientizează faptul că un aparat de aer condiţionat este o investiţie pentru tot parcursul anului, nu doar pentru perioadele toride, fiind o soluţie eficientă şi accesibilă şi pentru încălzirea casei. De asemenea, ne bucură schimbarea pe care o simţim în decizia de cumpărare a clienţilor rezidenţiali, care încep să îşi programeze din timp achiziţionarea sistemelor, experimentând soluţiile prezentate în showroom-urile partenerilor noştri din întreaga ţară", a completat Daniel Vasile.

În România, Daikin oferă soluţii de climatizare pentru orice spaţiu, atât în segmentul rezidenţial, cât şi în proiectele comerciale şi industriale. În prezent, Daikin are în România 26 de angajaţi şi mai multe poziţii deschise pentru recrutarea de noi specialişti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb