Federaţia Internaţională a Muzicienilor s-a reunit la Bucureşti în şedinţa Comitetului Executiv

R.S.
Miscellanea / 24 mai

Federaţia Internaţională a Muzicienilor s-a reunit la Bucureşti în şedinţa Comitetului Executiv

În perioada 23-24 mai 2024 au avut loc la Bucureşti lucrările Comitetului Executiv al Federaţiei Internaţionale a Muzicienilor.

Liderii celei mai mari organizaţii a muzicienilor din întreaga lume - Federaţia Internaţională a Muzicienilor, s-au reunit la Bucureşti, în perioada 23-24 mai 2024, în şedinţa Comitetului Executiv, pentru a stabili strategia organizaţiei pentru apărarea drepturilor lucrătorilor din acest important domeniu. Evenimentul a fost găzduit de organizaţia afiliată din România, Federaţia Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind.

Printre subiectele de pe ordinea de zi s-au aflat drepturile la negociere colectivă pentru pentru muzicienii liber profesionişti, apărarea drepturilor de proprietate intelectuală ale artiştilor, provocările utilizării inteligenţei artificiale în acest domeniu, respectarea drepturilor artiştilor muzicieni din contractele colective de muncă, precum şi respectarea normelor de protecţie şi securitate în muncă, potrivit MediaSind.

Au fost prezenţi lideri ai organizaţiilor muzicieni din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Danemarca, Germania, Suedia, Costa Rica, Finlanda, Franţa, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Japonia, Kenya, Norvegia, Senegal, Uruguay, Zimbabwe.

România a fost reprezentată de preşedintele Federaţiei FAIR-MediaSind, Leonard Octavian Pădureţ care este şi membru al Comitetului Executiv, precum şi de preşedintele executiv Cristi Godinac.

Preşedintele FIM, John Smith a prezentat dificultăţile cu care se confruntă muzicienii în întreaga lume, despre provocările noilor tehnologii şi despre necesitatea apărării drepturilor prin negocieri colective şi individuale. În acest sens, rolul organizaţiilor afiliate la FIM va fi unul decisiv în această perioadă.

Preşedintele FAIR-MediaSind Leonard Octavian Pădureţ a subliniat rolul esenţial al artistului şi importanţa creaţiei acestuia în societate, indiferent de provocările dezvoltării tehnologiei, dar şi despre preocupările federaţiei pentru apărarea drepturilor artiştilor din România, conform MediaSind.

Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale a Muzicienilor - FIM va sprijini organizaţia afiliată din România - Federaţia FAIR-MediaSind în protejarea şi promovarea drepturilor artiştilor, precum şi în negocierea contractelor colective de muncă din instituţiile din sectorul Cultură.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb