five elements digital, nominalizată pentru al cincilea an consecutiv la European Search Awards 2024

F.D.
Companii / 8 aprilie

Steffen Heringhaus, fondator five elements digital

Steffen Heringhaus, fondator five elements digital

Compania românească five elements digital, una dintre cele mai importante agenţii de marketing digital enterprise, a fost nominalizată pentru al cincilea an consecutiv la European Search Awards 2024, la categoria Best Small SEO Agency, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

five elements digital este singura companie din România prezentă constant în topurile europene şi mondiale ale competiţiilor din industrie, la categoria Best Small SEO Agency. Pe lângă cea de-a cincea nominalizare la European Search Awards 2024, compania este prezentă de trei ani consecutiv şi pe lista finaliştilor Global Search Awards, la aceeaşi categorie, unde are şansa să intre în competiţie şi anul acesta consolidându-şi astfel poziţia de lider în domeniul său de activitate.

"Nominalizarea five elements digital pe lista scurtă pentru European Search Awards 2024 reprezintă o validare a eforturilor noastre, dar şi o confirmare că ne aflăm pe direcţia potrivită. Ne bucurăm că putem contribui la consolidarea industriei şi punem România pe harta europeană a marketingului digital. Rămânem dedicaţi să dezvoltăm servicii inovatoare, care să ofere rezultate concrete clienţilor noştri", a declarat Steffen Heringhaus, fondator five elements digital.

European Search Awards este un eveniment de marcă în industria marketingului online, care recunoaşte şi premiază excelenţa în domeniul marketingului digitale, al optimizării pentru motoarele de căutare în Europa şi al performanţei online. Nominalizarea pe lista scurtă este o distincţie majoră şi o recunoaştere a expertizei în domeniul SEO. Anual, competiţia atrage câteva sute de participanţi şi include cele mai performante agenţii.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc pe 23 mai, la Praga.

five elements digital a crescut organic de la an la an, pe fondul cererii tot mai mari pentru servicii de marketing digital, în special SEO şi PPC. Anul trecut, compania şi-a majorat cifra de afaceri din servicii, cu aproximativ 50%. Doar în primele luni ale anului, five elements digital a cunoscut o creştere şi portofoliului de clienţi cu circa 30%. Cele mai active companii rămân cele din retail, publishing, B2B, medical şi lifestyle.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb