"Flamingo International", vânzări de peste 1 milion euro pe zi

Maria Manta
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 decembrie 2007

În ultima săptămână, retailerul de electronice, electrocasnice i IT&C "Flamingo International" a înregistrat vânzări totale în valoare de peste 1 milion de euro în fiecare zi. "Luna aceasta am avut un start foarte bun în ceea ce priveşte valoarea vânzărilor înregistrate în magazinele Flamingo Computers, Flanco şi Flanco World, aceasta fiind de aproximativ 0,8 milioane euro încă din primele zile. Vânzările au cunoscut o creştere progresivă în această lună şi ne aşteptăm ca acest trend să continue chiar mai accentuat în ultimele zile, în special în preajma Crăciunului", declară Jiri Rizek, CEO Flamingo International. Vânzările înregistrate până la jumătatea acestei luni, au depă it ca valoare vânzările înregistrate în întreaga lună decembrie a anului trecut.

Categoriile de produse care un înregistrat cele mai mari creşteri de vânzări în reţeaua magazinelor Flamingo International luna aceasta sunt LCD tv-urile, electronicele TV-Video şi produsele de tip gadget (foto, video), console de joc, PC-uri şi notebook-uri.

Compania estimează o creştere de aproximativ 50% a vânzărilor în magazinele Flamingo Computers, Flanco şi Flanco World în următoarele zile.

Grupul Flamingo International activează pe piaţa din România încă din anul 1994, având ca principal obiect de activitate comerţul de produse IT&C, electronice şi electrocasnice, fiind în acest moment al doilea cel mai mare jucător de pe piaţa adresată.

Strategia Grupului Flamingo constă în consolidarea poziţiei deţinute pe piaţa locală, prin extinderea reţelei de magazine Flanco World în toate regiunile ţării şi prin continua îmbunătăţire a performaţelor magazinelor tradiţionale Flanco şi Flamingo Computers. În prezent există 18 locaţii Flanco World în cele mai importante regiuni ale ţării.

Reţeaua Flanco World presupune magazine cu suprafeţe de vânzare mari (1.000 m5 - 3.000 m5), care oferă clienţilor o experienţă de cumpărare unică, prin varietatea produselor disponibile, precum şi printr-o gamă largă de servicii pre şi post vânzare oferite.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotată la Bursa de Valori Bucureşti, devenind astfel prima şi singura companie din industrie prezentă pe piaţa de capital.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb