Flanco a dat startul celei de-a 13-a ediţii de Black Friday

T.B.
Companii / 27 octombrie 2023

Flanco a dat startul celei de-a 13-a ediţii de Black Friday

Flanco a demarat cea de-a 13-a ediţie de Black Friday. Retailerul a pregătit reduceri atractive la o gamă extinsă de produse, valabile în perioada 27 octombrie - 30 noiembrie, în toate cele 159 de magazine ale sale din ţară, precum şi online, pe flanco.ro, se arată într-un comunicat al Flanco, remis redacţiei.

"Păstrăm tradiţia de a face din această perioadă a anului o lună de sărbătoare pentru pasionaţii de tehnologie, în care să îşi poată alege pe îndelete produsele dorite, profitând atât de cele mai bune preţuri din an, cât şi de serviciile noastre, la aceeaşi calitate cu care i-am obişnuit", spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco, transmite sursa menţionată.

Pentru această ediţie, Flanco a pregătit reduceri la toate categoriile de produse. Pe parcursul celor 5 săptămâni ale campaniei, retailerul va actualiza periodic stocurile şi va adăuga noi produse în oferta de Black Friday, potrivit comunicatului. Pe rafturile sale fizice şi virtuale vor fi disponibile smartphone-uri de la 299 lei, televizoare cu diagonală de 81 cm de la 399 lei, aspiratoare robot de la 599 lei, laptopuri şi maşini de spălat de la 899 lei, menţionează sursa citată.

Totodată, Flanco va pune la dispoziţia clienţilor săi întreaga paletă de servicii disponibilă: de la soluţii de plată variate, la cea mai lungă perioadă de retur gratuit de pe piaţă (45 de zile), la opţiuni variate de livrare (prin curier, cu ridicare din cele peste 7.000 de lockere ori din cel mai apropiat magazin al reţelei), până la propriul program Rabla, care oferă un avantaj financiar important celor care aleg să recicleze corespunzător electrocasnicele mari vechi, arată datele comunicatului.

"În fiecare an, în pregătirea campaniei de Black Friday, căutăm să identificăm produsele şi brandurile cele mai "vânate" de clienţi, pe care să le facem mai accesibile, atât prin oferte de preţ atractive, cât şi prin servicii financiare simplu de utilizat. Clienţii noştri pot opta pentru soluţii de plată în rate disponibile pe loc, atât pentru cumpărăturile în magazine, cât şi pentru comenzile online. Astfel, îşi pot permite tehnologie de ultimă oră şi de foarte bună calitate fără a resimţi un efort financiar brusc, ci mai degrabă, eşalonat sub forma unei investiţii lunare pentru un produs care le face viaţa mai frumoasă sau mai uşoară", spune Dragoş Sîrbu, conform sursei precizate.

Printre soluţiile financiare puse la dispoziţie de retailer se numără: cumpărături cu plată în rate fixe cu credit obţinut pe loc, cumpărături achitate în până la 40 de rate fără dobândă prin card de credit, cumpărături achitate în 3-4 rate direct cu cardul de salariu, Flanco fiind singurul retailer electro-IT care oferă această opţiune de plată inclusiv în magazinele fizice, menţionează compania.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb