Flanco anunţă începutul unui parteneriat cu Federaţia Română de Scrimă

S.B.
Comunicate de presă / 8 aprilie 2021

Flanco anunţă începutul unui parteneriat cu Federaţia Română de Scrimă

Flanco Retail anunţă începutul unui parteneriat cu Federaţia Română de Scrimă. În cadrul acestui parteneriat, retailerul va derula mai multe activităţi de promovare în magazinele sale şi în sălile de antrenament ale FRS, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Primul pas făcut de Flanco în cadrul acestei colaborări este premierea sportivilor care s-au întors cu medalii de la Campionatele Mondiale de Scrimă Juniori şi Cadeţi din Cairo. Parteneriatul dintre Flanco şi Federaţia Română de Scrimă se bazează pe principii şi valori comune, cum ar fi excelenţa, perseverenţa şi onestitatea. Scopul Flanco este de a promova, dar şi de a susţine sportivii români de performanţă prin intermediul unei serii de proiecte, care se va întinde pe mai mulţi ani.

"Valorile comune pe care le împărtăşim cu Federaţia Română de Scrimă şi cu performanţa ne-au determinat să punem bazele unui parteneriat care să ajute la promovarea sportivilor români de performanţă care reprezintă România cu succes la nivel mondial", declară Dragoş Sîrbu, CEO Flanco. "Aşa cum sportul are ca principiu de bază colegialitatea şi munca în echipă, sperăm că tot pe aceste principii se va baza şi această colaborare", adaugă Dragoş.

Flanco a început această campanie prin premierea delegaţiei României, pentru rezultatele obţinute la proba de sabie de la Campionatul Mondial de Scrimă din Cairo. Aceste rezultate se numără printre cele mai importante din ultimii ani, în opinia FRS:

Medalia de aur şi titlul de Campion Mondial la Cadeţi pentru Marco Şovar;

Locul 3 şi medalia de bronz la Juniori pentru echipa sabie feminin, compusă din Ilinca Pantiş, Maria Matei, Felicia Iacob şi Mihaela Chiţu.

"Când am premiat cei cinci sportivi, am demarat un parteneriat care, sperăm, va încuraja tot mai mulţi tineri să se alăture acestui sport nobil şi să continue să atingă performanţe extraordinare", declară Ovidiu Nicuşan, Director de Marketing Flanco. "Chiar dacă situaţia curentă ne împiedică să fim în săli şi să-i aplaudăm, putem să le arătăm că suntem alături de ei şi altfel şi să-i sprijinim în activitatea lor", adaugă Ovidiu.

"Una dintre priorităţile permanente ale Federaţiei Române de Scrimă o reprezintă pregătirea şi formarea viitorilor campioni, respectiv a tinerilor sportivi, care să fie capabili să asigure schimbul de generaţii la nivelul echipelor olimpice de seniori. Medaliile câştigate la Campionatele Mondiale de Scrimă de la Cairo ne fac să privim cu încredere la viitor. Eforturile depuse în ultimii ani au început să dea rezultate şi ne bucurăm să putem avea alături de noi o companie de succes aşa cum este Flanco. Având în comun dorinţa ca România să fie cât mai bine reprezentată la competiţiile de nivel mondial, suntem siguri că, alături de Flanco, vom putea susţine sportivii să atingă performanţele pe care ni le dorim cu toţii." - Marius Florea, Preşedinte F.R. Scrimă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb