Flanco are un nou director de logistică

F.D.
Companii / 19 mai 2022

Flanco are un nou director de logistică

Cu o experienţă de peste 20 de ani în logistică şi supply chain, Laura Simion s-a alăturat echipei Flanco Retail începând de luna aceasta, în poziţia de Director de logistică. Anterior, Laura a ocupat timp de zece ani funcţia de Regional Supply Chain Manager Europe pentru LC Waikiki, potrivit unui comunicat de presă.

"Laura are o experienţă vastă atât în domeniu, cât şi în postura de lider de departament. Timp de 18 ani a avut roluri locale, dar şi regionale, în managementul aprovizionării şi al logisticii, astfel că expertiza sa bogată şi relevantă va contribui la îmbunătăţirea experienţei omni-channel a clienţilor noştri, precum şi la continuarea dezvoltării unei relaţii de încredere, ajutor şi respect reciproc cu aceştia", spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

"Ne bucurăm să o avem în echipă şi să valorificăm cunoştinţele sale, mai cu seamă în acest moment de expansiune pe pieţele externe - Ungaria şi Bulgaria în prezent, Polonia, Germania, Cehia în viitorul apropiat, dar şi de diversificare a gamei de produse disponibile pe flanco.ro şi de dezvoltare a serviciilor oferite clienţilor noştri."

Înainte de a conduce activităţile regionale de logistică ale companiei LC Waikiki, Laura Simion a ocupat diverse roluri de management în acelaşi sector, pentru companiile Electrolux, Alison Hayes şi NCH România. De asemenea, fiind pasionată de domeniul logisticii şi al supply chain managementului, este de 16 ani membră a Asociatiei Române de Logistică (ARILOG). Între 2007 si 2017 a avut patru mandate de vicepreşedinte în boardul Asociaţiei, cu roluri diverse, de la activităţi de marketing şi organizare de evenimente, la reprezentarea asociaţiei în relaţia cu studenţii şi cu mediul academic.

"Mă bucur să încep un nou capitol al drumului meu profesional alături de un brand românesc de tradiţie, cu o echipă numeroasă şi pasionată, într-un context economic extrem de provocator şi exigent", spune Laura Simion. "Integrarea şi armonizarea experienţelor online/offline, comunicarea reală cu clientul şi câştigarea încrederii acestuia sunt mize importante în retailul electro-IT, indiferent de ţara despre care vorbim, iar noul rol îmi va permite să construiesc în această direcţie."

Laura Simion a absolvit Facultatea de Finanţe, Bănci şi Burse de Valori din cadrul ASE, ulterior urmând un master în Project Management, în cadrul Facultăţii de Management, dar şi un EMBA, obţinând în 2018 o diplomă de la Maastricht School of Management. Programul de Executive MBA de la MSM este numărul 1 în Olanda şi numărul 5 în lume, potrivit clasamentului CEO Magazine - Global MBA Ranking, din 2021.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb