Flanco deschide primul său magazin din Turda

G.D.
Companii / 22 septembrie 2022

Flanco deschide primul său magazin din Turda

Flanco a deschis astăzi primul său magazin din oraşul Turda, în centrul comercial FunShop Park Turda, inaugurat în aceeaşi zi, conform unui comunicat remis redacţiei. Cu o suprafaţă de 400 mp, o gamă de produse atent selecţionată şi oferte speciale cu ocazia deschiderii, noul magazin Flanco şi-a întâmpinat primii clienţi.

"Ne continuăm strategia de dezvoltare trasată, aceea de a deschide magazine în centre comerciale cu trafic ridicat, astfel încât criteriile de eficienţă şi de creştere sănătoasă să fie îndeplinite", spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco. "Amplasarea avantajoasă a centrului comercial FunShop Park, precum şi mixul atractiv de magazine, care include şi un important hypermarket - Kaufland - sunt indicatori pe care i-am avut în vedere."

Potrivit sursei citate, retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, în stoc limitat, disponibile în perioada 22-25 septembrie, inclusiv pentru aparate de încălzire, o categorie de produse aflată, în prezent, la mare căutare.

"Unul dintre obiectivele noastre este acela de a aduce tehnologie de ultimă oră şi o paletă extinsă de servicii inclusiv în oraşele mai mici. Fiind primul magazin Flanco din Turda, ne bucurăm să putem pune la dispoziţia viitorilor noştri clienţi servicii avantajoase şi unice pe piaţa electro-IT, precum posibilitatea de a cumpăra în 3 sau 4 rate direct cu cardul de salariu ori de a returna gratuit produsele achiziţionate, oricând într-un interval de 45 de zile. De asemenea, actualizăm permanent mixul de produse prezent la raft, astfel încât să răspundă cerinţelor celor care ne trec pragul, inclusiv celor mai exigente criterii de performanţă şi de durabilitate", completează Ionuţ Cîrstea.

Toate cele 154 de magazine din reţeaua Flanco, aflate în 109 oraşe ale ţării, oferă clienţilor cea mai extinsă paletă de servicii de finanţare, retur gratuit timp de 45 de zile, precum şi opţiunea de a rezerva un produs online, cu ridicare personală din magazin.

Magazinul Flanco din FunShop Park Turda este deschis de luni până duminica, în intervalul orar 09:00-21:00, la adresa - strada Univers nr. 21 (lângă magazinul Kaufland), se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu e primul magazin Flanco din Turda. Flanco a mai fost pentru o lunga perioada in Turda. Flanco Tuirda s-a inchis in urma cu 13 ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb