Flanco deschide un nou magazin în Deva

Companii / 23 iulie 2021

Flanco deschide un nou magazin în Deva

Flanco a deschis astăzi un nou magazin în Deva, în centrul comercial Shopping City. Cu o suprafaţă de 500 mp şi o gamă de produse atent selecţionată, cel de-al doilea punct de vânzare Flanco din Deva şi-a întâmpinat primii clienţi, conform unui comunicat remis redacţiei.

"La fel ca în toate magazinele noastre, ne dorim să facilităm accesul clienţilor la cele mai bune produse", spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco Retail. "Astfel, am pus accent în special pe optimizarea gamei, incluzând în oferta noastră produse de foarte bună calitate şi mărcile cele mai căutate şi apreciate de cumpărători, potrivit studiilor GFK."

Potrivit sursei citate, retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, disponibile în următoarele zile. Totodată, clienţii vor avea acces la întreaga suită de servicii pusă la dispoziţie de Flanco la nivel naţional.

"Pe lângă selectarea atentă a produselor afişate la raft, prin ofertele şi instrumentele de creditare îi ajutăm pe cumpărătorii noştri să îşi permită ce este mai bun", adaugă Ovidiu Nicuşan, Director Marketing Flanco Retail. "Spre exemplu, prin intermediul cardurilor de credit, clienţii pot achiziţiona produsele dorite cu până la 40 de rate fără dobândă."

Magazinul va îndeplini, de asemenea, rolul de intermediar între Flanco şi clienţii care preferă, în continuare, cumpărăturile online. Astfel, serviciul de "Livrare şi verificare produs direct în magazin" va fi disponibil în noua locaţie, aducând cumpărătorilor beneficii importante - transportul este gratuit, iar produsul poate fi verificat în magazin împreună cu un consultant.

"Integrarea perfectă online-offline este absolut necesară în contextul actual. La Flanco, urmărim îndeplinirea acestui obiectiv pe două paliere. Mai întâi, oferim servicii care conectează cele două experienţe de cumpărare, cum este cazul comenzilor online cu livrare în magazin. Apoi, ne asigurăm că toate serviciile noastre (inclusiv cele financiare) sunt disponibile atât în reţeaua fizică, dar şi pe flanco.ro", spune Ovidiu Nicuşan.

Deschiderea celui de-al doilea punct de vânzare din Deva se înscrie în strategia de expansiune eficientă a retailerului, care urmăreşte să îşi extindă reţeaua de magazine fizice în locaţii cu trafic intens, fie că este vorba despre mall-uri, galerii comerciale sau zone stradale, în funcţie de comportamentul şi preferinţele clienţilor săi.

Magazinul Flanco din Shopping City este deschis de luni până duminică, între orele 10:00-22:00, la adresa centrului comercial - strada Zarandului 87.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb