Flanco dezvoltă programe de practică pentru elevi în parteneriat cu licee din ţară

G.D.
Companii / 27 octombrie 2022

Flanco dezvoltă programe de practică pentru elevi în parteneriat cu licee din ţară

Flanco dezvoltă împreună cu licee din oraşe mari din România programe de practică în cadrul companiei. Prin acestea, retailerul îşi propune să sprijine dezvoltarea şi consolidarea cunoştinţelor profesionale ale tinerilor aflaţi la început de drum, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Flanco este o bună academie de retail. Suntem pe piaţă de aproape 30 de ani, iar prin tipul de retail specializat pe care îl practicăm, suntem un început bun pentru orice tânăr care îşi doreşte să înveţe tainele comerţului", spune Nicoleta Capătă, HR Director la Flanco. "În plus, Flanco înseamnă tehnologie şi pasiune pentru tehnologie, iar cei mai mulţi dintre liceeni ne împărtăşesc entuziasmul pentru acest domeniu. La acestea, adăugăm valorile care ne definesc: integritate, responsabilitate, spirit de învingător, respect. Creăm, astfel, cadrul unor experienţe plăcute elevilor în perioada lor de practică în magazinele noastre".

Potrivit sursei citate, Flanco a încheiat un contract de parteneriat de practică cu Liceul Tehnologic Nikola Tesla din Bucureşti şi cu Liceul Tehnologic Nicolaus Olahus din Orăştie. Astfel, în luna octombrie, 40 de elevi au efectuat stagiul de practică în magazinele Flanco Sun Plaza, Flanco Afi Cotroceni, Flanco Pieptănari şi Flanco Orăştie, cu o durată de două săptămâni. În anul următorul, retailerul are în plan să adauge în program parteneriate cu licee din noi oraşe, precum Constanţa şi Miercurea Ciuc.

"Când i-am anunţat ca vor face practică în magazinele Flanco, sala de clasă a răsunat de ţipetele lor de bucurie", spune Ioana Natalia Iconaru, profesor coordonator în cadrul Liceului Tehnologic Nikola Tesla din Bucureşti. "Ştiam că elevii vor avea multe de învăţat de la angajaţi, dar aşteptările mele au fost depăşite de realitatea din magazin. În cele două locaţii în care au fost repartizaţi, Sun Plaza şi Afi Cotroceni, copiii au întâmpinat clienţi, au învăţat să factureze şi chiar au reuşit să vândă câteva produse. Elevii abia aşteaptă următoarea săptămână de practică, şi asta se datorează personalului din cele două magazine, care a fost extrem de binevoitor şi de atent la toate nevoile şi la curiozităţile micilor noştri elevi practicanţi."

Elevii participanţi au avut ocazia să ia parte în mod activ la sarcinile de zi cu zi dintr-un magazin de retail, să contribuie la buna funcţionare a activităţii, să vină în întâmpinarea clienţilor atunci când aceştia au avut nevoie de consultanţă şi să înveţe direct de la echipa Flanco noţiuni practice, din domenii diverse, precum: marketing, consultanţă, tehnologie şi securitate, contabilitate.

"Flanco ne-a demonstrat că munca nu trebuie să fie grea, dacă îţi place ce faci", spune Stan Raymond, elev în cadrul Liceului Tehnologic Nikola Tesla din Bucureşti. "Angajaţii au fost foarte prietenoşi şi înţelegători cu noi, practicanţii, şi niciodată nu au refuzat să ne răspundă la curiozităţi. Ne-au învăţat cum să ajutăm clienţii să aleagă produsele de care au nevoie, cu performanţe optime şi preţ potrivit. A fost o experienţă plăcută!"

În egală măsură, Flanco este un angajator activ. Retailerul îi invită pe cei interesaţi de industria retailului electro-IT, care se regăsesc în valorile menţionate mai sus şi doresc să se alăture unei echipe dinamice de profesionişti, să trimită un CV la adresa cv@flanco.ro, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb