Flanco extinde serviciile disponibile prin EasyBox

S.B.
Companii / 26 mai 2022

Flanco extinde serviciile disponibile prin EasyBox

Flanco lansează noi servicii pentru clienţii care comandă produse din magazinul online, flanco.ro, şi aleg livrarea acestora prin EasyBox. Începând din luna mai, aceştia au la dispoziţie opţiunea plăţii cu cardul în momentul ridicării produsului din locker. În plus, în cazul în care doresc să returneze anumite produse din comandă, o pot face direct la o locaţie EasyBox convenabilă, în mod gratuit, timp de 45 de zile.

"Ştim cât de importante sunt, pentru clienţii noştri, timpul şi simplitatea procesului de achiziţie ori retur", spune Ovidiu Nicuşan, Director de Marketing Flanco Retail. "Prin cele două noi servicii lansate, ne propunem să răspundem acestor nevoi, să le oferim clienţilor noştri opţiuni variate când vine vorba despre modalitatea de plată sau retur, pe care să le poată duce la bun sfârşit cât mai simplu, cât mai rapid şi în deplină siguranţă."

Serviciul de livrare la EasyBox presupune livrarea produselor comandate de pe site-ul flanco.ro la una dintre cele peste 2.700 de locaţii din ţară. Noutatea constă în extinderea serviciului şi pentru procesele de retur, pentru produsele eligibile, de mici dimensiuni, precum: electrocasnicele mici de bucătărie, de îngrijire personală, dar şi produse precum laptopuri, tablete, smartphone-uri, căşti sau aparate foto.

"În ceea ce priveşte plata cu cardul, unii clienţi sunt în continuare reticenţi la ideea de a achita produsele în momentul plasării comenzii, deci înainte de a intra în posesia acestora. Pentru ei, am lansat serviciul de plată cu cardul la EasyBox, astfel încât să poată folosi această metodă de plată mai convenabilă, cu siguranţa că produsele comandate au ajuns la destinaţie", spune Ovidiu Nicuşan.

La începutul anului, Flanco a lansat serviciu Retur gratuit 45 de zile, marcând o premieră pe piaţa magazinelor electro-IT şi devenind retailerul care oferă cea mai extinsă perioadă de retur gratuit din ţară. Clienţii săi au posibilitatea de a se răzgândi privind achiziţia făcută timp de 45 de zile, comparativ cu cele 14 zile garantate anterior. Opţiunea este disponibilă atât pentru cumpărăturile efectuate în reţeaua de magazine fizice, cât şi pentru cele comandate online, pe flanco.ro, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice.

Pe lângă returnarea produselor prin EasyBox, clienţii mai au la dispoziţie varianta returnării produselor în orice magazin din reţea sau prin preluarea acestora de către un curier rapid, dintr-o locaţie aleasă de client.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb