Flanco participă la noua ediţie a programului naţional "Rabla pentru Electrocasnice"

F.D.
Companii / 23 iunie 2022

Flanco participă la noua ediţie a programului naţional "Rabla pentru Electrocasnice"

Flanco participă la noua sesiune, în curs de desfăşurare, a programului guvernamental "Rabla pentru Electrocasnice", potrivit unui comunicat de presă.

Pe parcursul perioadei de înscriere, care se finalizează astăzi, consilierii din reţeaua de magazine Flanco au oferit consultanţă clienţilor privind crearea contului pe website-ul AFM, informaţii despre intrarea în posesia voucherelor şi despre stabilirea detaliilor privind predarea produsului vechi. De asemenea, retailerul a publicat informaţii utile pe flanco.ro, sub forma unui ghid online al programului.

"Atunci când vine vorba despre produse electronice şi electrocasnice, e important să acţionăm cu responsabilitate din momentul cumpărării, atunci când comparăm atent oferte, specificaţii, funcţii, clase energetice, până în momentul în care produsul îşi atinge potenţialul maxim de utilizare - şi este timpul să îl înlocuim, dar nu înainte de a-l recicla în mod corespunzător", spune Ovidiu Nicuşan, Director de marketing Flanco Retail.

Astfel, pe lângă programul de buy-back propriu, care se desfăşoară pe tot parcursul anului, iar clienţii beneficiază de un voucher valoric de 200 de lei, la predarea, respectiv achiziţionarea unui aparat frigorific, a unei maşini de spălat rufe/vase sau a unui aparat de aer condiţionat, retailerul a lansat şi programe de buy-back pentru categorii de produse mai puţin tradiţionale, precum trotinete electrice sau espressoare automate de cafea De'Longhi, care urmează acelaşi principiu de funcţionare.

Retailerul s-a pregătit cu stocuri pentru toate categoriile de produse, dar şi cu reduceri speciale, pentru a sprijini achiziţionarea unor produse cât mai performante tehnologic şi energetic, astfel că îşi aşteaptă clienţii imediat după confirmarea voucherelor de către AFM. Aceştia vor putea utiliza voucherele atât în reţeaua de magazine, cât şi pe flanco.ro, prin adăugarea codului aferent şi a datelor de contact în câmpul dedicat, din pagina coşului de cumpărături.

Prin intermediul programului, Ministerul Mediului oferă cumpărătorilor de echipamente electrice şi electronice performante din punct de vedere energetic vouchere cuprinse între 200 şi 500 de lei, în schimbul produselor uzate.

Procesul se va desfăşura în mod etapizat: etapa I - selecţia voucherelor pentru categoria maşini de spălat rufe, vase şi aparate frigorifice (24-30 iunie), etapa II - selecţia voucherelor pentru categoria laptopuri şi tablete (1-7 iulie) şi etapa III - selecţia voucherelor pentru categoria aparate de aer condiţionat, aspiratoare, uscătoare de rufe (8-14 iulie).

Potrivit noului regulament AFM, voucherele sunt valabile timp de 7 zile de la emitere, iar produsele noi se pot achiziţiona numai la predarea efectivă a unui produs vechi, din aceeaşi categorie şi de o eficienţă energetică inferioară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb