Florin Anghel, fiul lui "Bercea Mondialul", acuzat de şantaj

A.C.
Anticorupţie / 12 iunie 2014

În continuarea comunicării privind urmărirea penală pentru şantaj a lui Marius Constantin, cumnatul lui Sandu Anghel, procurorii DNA - Serviciul teritorial Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, sub aspectul săvârşirii a 3 infracţiuni de şantaj faţă de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel ("Bercea Mondialul"), aflat în penitenciar, în executarea unei pedepse dispusă într-o altă cauză.

"Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori a rezultat că există date şi indicii temeinice potrivit cărora, la data de 31.05.2014, în cadrul unei discuţii telefonice purtate din Penitenciarul Colibaşi cu persoana vătămată, inculpatul Anghel Florin i-a solicitat acesteia să îşi retragă plângerea formulată şi să dea declaraţii din care să rezulte inexistenţa faptei de şantaj investigată în prezenta cauză, astfel încât inculpatul Constantin Marius să fie pus în libertate, prin admiterea contestaţiei formulate împotriva încheierii de arestare a Tribunalului Constanţa. Inculpatul Anghel Florin a ameninţat că, în caz contrar, va da în vileag, prin intermediul presei, fapte compromiţătoare pentru persoana vătămată şi pentru familia acesteia, respectiv pretinsa ei implicare în săvârşirea unor infracţiuni de corupţie", potrivit DNA.

Anterior, la data de 01.11.2013, Florin Anghel a ameninţat persoana vătămată, cu scopul de a-l determina să dea suma de 280.000 euro.

La data de 26.03.2014, Florin Anghel a exercitat ameninţări asupra unei alte persoane vătămate, cu scopul de a o determina să dea suma de 280.000 euro sau să îşi transfere averea în proprietatea sa, se mai arată în comunicarea DNA.

Inculpatului Florin Anghel i s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb