FLORIN CÎŢU: "Măsurile luate de guverne liberale au permis să avem resurse pentru a susţine facturile cetăţenilor"

G.B
Politică / 29 decembrie 2021

Florin Cîţu

Florin Cîţu

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Florin Cîţu, a declarat astăzi, la Horezu, judeţul Vâlcea, că măsurile luate de ultimele două guverne liberale au permis să existe resursele "pentru a susţine facturile cetăţenilor în această iarnă dificilă" şi "pentru a creşte şi pensiile, şi salariile", potrivit Agerpres.

Liderul PNL, care a participat la ceremonia de comemorare a 88 de ani de la moartea marelui om politic liberal Ion Gheorghe Duca, a subliniat că "atunci când conduci România după principii liberale nu poţi să aduci decât progres cetăţenilor".

"Astăzi, sunt aici ca liberal, nu ca membru de partid sau preşedinte al PNL, ci ca un om care crede în liberalism, pentru că, de fapt, despre asta este vorba şi asta a însemnat I. Gh. Duca pentru liberali şi pentru România, şi cred că pentru noi toţi. Ceea ce a împins liberalismul înainte este dat de ceea ce a spus la un moment dat, că liberalismul este acea idee care reprezintă progresul. Asta înseamnă liberalism şi de fiecare dată PNL, când a fost la guvernare, dar şi în opoziţie, a încercat să împingă România înainte. În ultimii doi ani de zile de guvernare liberală, cred că a fost mai clar ca oricând că singura soluţie pentru România de astăzi o reprezintă liberalismul. Toate aceste măsuri pe care le-au luat ultimele două guverne liberale sunt măsuri care au permis ca astăzi, de exemplu, să avem resurse pentru a susţine facturile românilor în această iarnă dificilă, să avem resurse pentru a creşte şi pensiile, şi salariile. Şi, în acelaşi timp, să avem resurse şi să investim fără să dezechilibrăm economia. Asta înseamnă liberalism şi atunci când conduci România după principii liberale nu poţi să aduci decât progres cetăţenilor. Pentru noi, pentru liberali, este încă un moment, astăzi, de a aminti românilor ce înseamnă liberalism şi a reaminti pentru ce ne luptăm", a afirmat Cîţu.

Preşedintele liberalilor a arătat, de asemenea, că PNL va continua să lupte pentru susţinerea antreprenorilor, pentru apărarea proprietăţii private şi pentru realizarea de investiţii, pentru că "progresul înseamnă să investeşti". De asemenea, el a menţionat că acest moment de comemorare a lui I Gh. Duca este important pentru că arată că liberalii sunt şi rămân uniţi.

Liderul liberal Florin Cîţu şi premierul Nicolae Ciucă au depus, astăzi, coroane de flori la statuia lui Ion Gheorghe Duca din centrul localităţii Horezu.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Care facturi facturi ale cetatenilor sustineti?

    Ai innebunit bai baiatule!  

    Te crezi vreun geniu economic?

    1. tri lei !!!

      tri lei !!!

      tri lei !!!

    A ajuns toata populatia Romaniei asistata social la energie electrica si gaze naturale. Ati distrus independenta energetica a Romaniei. Toti din SRI, DNA, DIICOT si toti procurorii ar trebui arestati pe loc pentru ca au lasat mafiotii si hotii din politica sa distruga Romania

    pe plata viitoare a cetatenilor

    nu exista a mnaca gratis! 

    Cineva plateste! 

    vor sa zica ca au gasit resurse prezente prin taxari viitoare. 

    s em n at co me nt ru cre tine  

    Trebuie sa avem in aceste momente, si ceva intelegere pt Potaie! Dupa ce ca pierdut sefia Guvernului, iar viitorul lui pare cel al unui cadavru politic, se apropie Revelionul iar el este singur(daca facem abstractie de valetul lui, Vilceanu), asa ca nea' Cuţulache a intrat intr-o depresie puternica, din care iese uneori, tragand siruri intregi de liniute pe nari! De-aici vin si cugetarile lui canine, de "noaptea mintii liberalismului"!

    Nu mai bine a-ti fi luat masuri sa nu se ajunga in situatia asta?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb