FLORIN ROMAN, DUPĂ SCANDALUL DIN PARLAMENT: "Solicit demisia preşedintei Senatului pentru ca a încurajat actele de huliganism"

S.B.
Politică / 9 septembrie 2021

"Solicit demisia preşedintei Senatului pentru ca a încurajat actele de huliganism"

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Roman (PNL) a anunţat, joi, după şedinţa plenului Parlamentului în care a fost îndepărtat cu scandal de la tribună, că va depune plângere penală "pentru huliganism şi distrugere de documente oficiale, împotriva celor din coaliţia toxică USR-AUR". El a adăugat că solicită demisia preşedintelui Senatului, Anca Dragu, "pentru ca a încurajat actele de huliganism", informează news.ro.

"Voi depune plângere penală pentru huliganism şi distrugere de documente oficiale, împotriva celor din coaliţia toxică USR-AUR, care în timpul şedinţei plenului reunit, m-au blocat prin forţă, huliganism, injurii şi agresiune fizică să îmi exercit mandatul constituţional!", a arătat Florin Roman, joi, într-o postare pe Facebook.

El a explicat că, potrivit regulamentului, şedinţele plenului reunit sunt conduse alternativ, de preşedinţii Camerei Deputatilor sau al Senatului, iar de joi, de la ora 16.00, conform deciziei publicate in Monitorul Oficial, i-au fost încredinţare atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Potrivit lui Roman, ultimele doua sedinte de plen reunit au fost conduse de "preşedinta (încă) a Senatului, Anca Dragu".

"Era evident rândul CD, motiv pentru care mi-a şi fost înmânat desfăşurătorul de şedinţa! Solicit demisia preşedintei Senatului pentru ca a încurajat actele de huliganism! Şi pentru ca a comis un nou abuz constituţional! Noua alianţa toxică USR -AUR a demonstrat azi imaginea unei Romanii care ar putea fi condusă de politicieni iresponsabili!", a conchis el.

Şedinţa celor două camere ale Parlamentului pentru citirea moţiunii de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR a început cu scandal. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Roman (PNL), căruia preşedintele Camerei Ludovic Orban i-a delegat atribuţiile, nu a fost lăsat să conducă şedinţa, fiind determinat să plece de la tribună de parlamentarii AUR.. Şedinţa de plen a fost condusă de preşedintele Senatului, Anca Dragu. A fost anunţată prezenţa a 269 de parlamentari. Propunerea lui Ionuţ Moşteanu (USR PLUS) de a include pe ordinea de zi calendarul moţiunii nu a trecut. George Simion (AUR) a cerut convocarea unei şedinţe comune pentru dezbaterea şi votul moţiunii marţi, de la ora 16.00.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Asta-i un fel de Nicolicea de la PSD!

    Pe de altă parte Eugen Simion e un golan!  

    1. iar tu esti un fel de fetita lgtb de la usr ! da-i cu posetica in cap lui simion daca-i golan !

    n-a fost nici un act de huliganism , nu mai faceti pe mimozele si pretioasele ridicole . acest penibil de roman era aproape sa sune salvarea , ca a fost maltratat , cand se vedea clar ca se ruga de cei de la la aur sa forteze nota sa aiba ce sa se vaicareasca de un concediu medical pentru traume . vorba lui badea , vreti liniste ca in koreea ?

    urmasul batraienilor....se rasucesc aia in mormant...

    NU CUNOSC MESERIE LA LOCUL DE MUNCĂ : FAC CA MAIMUȚELE DROGATE .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb