FLORIN SPĂTARU: "15.000 de tone de oţel beton produse la Târgovişte vor ajunge în proiectele de infrastructură din ţara noastră"

V.G.
Politică / 6 octombrie 2022

"15.000 de tone de oţel beton produse la Târgovişte vor ajunge în proiectele de infrastructură din ţara noastră"

Florin Spătaru, ministrul Economiei a declarat astăzi, aflat în judeţul Dâmboviţa pentru o vizită la combinatul de Oţeluri Speciale Donalam Târgovişte, că 15.000 de tone de oţel beton produse la Târgovişte vor ajunge în proiectele de infrastructură din România, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

"Ministerul Economiei a lansat o schemă de ajutor de stat, în valoare de 300 de milioane de euro, care, printre altele, încurajează şi sprijină preluarea de platforme industriale sau unităţi nefuncţionale şi retehnologizarea acestora. Reindustrializarea este un obiectiv european, iar România are toate argumentele să facă paşi concreţi în această direcţie. Am vizitat, astăzi, combinatul de oţeluri speciale de la Târgovişte care este un model de business de succes. M-a bucurat să aflu că la Târgovişte există planuri de dezvoltare de 500 de milioane de euro pentru construcţia unei noi fabrici eco-inteligente de oţel beton şi sârmă laminată, modernizarea şi retehnologizarea vechiului combinat precum şi construcţia unui parc fotovoltaic", a declarat Florin Spătaru, Ministrul Economiei.

Investiţia Beltrame Group, pe lângă componenta economică are un impact social semnificativ pentru judeţul Dâmboviţa. În prezent compania are un număr de 480 de angajaţi şi vizează angajarea a 250 de persoane noi până la sfârşitul anului.

"Combinatul de Oţeluri speciale va contribui la dezvoltarea rapidă a judeţului Dâmboviţa, atât prin noile tehnologii care vor fi utilizate, cât şi prin locurile de muncă create directe şi indirecte", a conchis Florin Spătaru, Ministrul Economiei.

Ministrul economiei continuă vizita la Dâmboviţa la uzinele Mija, Moreni şi Dragomireşti din industria de apărare, se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu înțeleg nimic! Oare și ministrul? Pe BVB informație că pot ajunge în faliment pentru că n-au reușit să vândă active sa-si plătească datoriile!? Ministrul zice că va decola în stratosfera!!

    1. Nici eu.Or fi doua,pe modelul FCSB/CSA,sau Craiolguta/CSU Mititelu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb